Billeje
Messina
Oversæt
Italien // Messina
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Messina: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Messina, hvis drømmen er at udforske øen Sicilien i det sydlige Italien, der er ideel til en kør selv ferie, idet ferieoplevelserne ligger på rad og række. Shop i de smarte butikker, gå i Platons fodspor, nærstudér vulkanen Etna eller kør ud i landskabet og nyd den fabelagtige udsigt over Middelhavet. Med vores billeje i Messina får du valgfrihed mellem kategorier som stationcars, cabrioleter, sportsvogne, 4x4 eller almindelige personbiler.

 
 • Sicilien Catania Lufthavn
  Via Fontanarossa
  95121 Catania

  Ma. - Sø.08:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30
  Book ved denne station

 • Sicilien Catania Lufthavn

  Sixt Billeje
  Via Fontanarossa
  95121 Catania

  Ma. - Sø.08:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Messina

Du kan nå vores filialer på Sicilien ad flere veje. Du kan f.eks. sejle fra Italiens tå, Calabrien, og videre over Messinastrædet til byen Messina, ligesom du kan tage flyet til Catania Lufthavn. Bringer din billeje dig til Messina, befinder du dig på Siciliens nordøstlige spids, og byen er et fremragende udgangspunkt for de mange ting, du bør se undervejs på turen. Læg ud med at tage Sixtbilen rundt i Messina, der er den tredjestørste by på Sicilien. Her kan du bl.a. glæde dig til at skulle nærstudere byens domkirke med det 60 meter høje tårn, hvis astronomiske ur er lidt af et mesterværk, Orionespringvandet samt Museu Regionale. Biludlejning i Messina bør også være et afsæt til at opleve flere af Siciliens topseværdigheder, hvis dine ferieplaner tillader det. Tag f.eks. tid til at køre mod hovedbyen Palermo, området omkring vulkanen Etna, barokbyen Ragusa, den ældre by Cefalù, Templernes Dal i Agrigento, de græske ruiner i Segesta eller det idylliske ferieparadis Taormina på Monte Tauro. En anden mulighed er at tage mod Siracusa, hvor filosofferne Arkimedes og Platon spankulerede rundt i tidernes morgen. Når du har lejet en bil, er der også en vis frihed i blot at tage rundt i oplandet og finde den bedste strand ud mod Middelhavet, den hyggeligste restaurant eller absorbere atmosfæren blandt de mange liflige frugtplantager.

Kontakt Sixt via nettet, telefonen eller på kontoret

Vi sidder klar til at modtage dit telefonopkald, hvis din bestilling af en udlejningsbil skal klares her og nu. Du kan dog også vælge selv at booke bilen ved blot at klikke dig gennem de forskellige faner her på hjemmesiden. Er du i tvivl, om du ønsker at disponere over en udlejningsbil under opholdet, er du velkommen til at bestille i sidste øjeblik ved at vente til ankomsten. Du får dog altid en større fleksibilitet ved at forhåndsreservere samt en sikkerhed for, at du kan få en bil fra den ønskede kategori.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice