Billeje
Mesagne
Oversæt
Italien // Mesagne
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Mesagne: Sixt biludlejning online booking

Har du lyst til at rejse rundt i Italien? Så lej en bil hos Sixt Biludlejning i Mesagne, der ligger tæt på Brindisi og nord for Lecce. Med valget af Sixt samarbejder du med en pålidelig udbyder, der har været en del af biludlejningsbranchen siden 1912. Vejen mod den verdensomspændende succes har været evnen til at kombinere kvalitetsbiler med altid prisvenlige løsninger, der tager højde for dine individuelle ønsker til eksempelvis billeje i Mesagne. Giv os allerede i dag chancen for at vise, hvorfor vi er en af de største leverandører i branchen.

 
 • Brindisi Lufthavn
  Contrada Baroncino
  72100 Brindisi

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Brindisi Lufthavn

  Sixt Billeje
  Contrada Baroncino
  72100 Brindisi

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Mesagne

Lad os sammen tage mod Mesagne, der ligger i provinsen Brindisi og regionen Apulien, der også blot kendes som Puglia og huser hovedbyen Bari. Du befinder dig populært sagt på Italiens hæl, og selvom Mesagne er skøn i sig selv, er der også en masse andet, du skal nå at se med valget af billeje i Mesagne. Lad os dog først slå blikket mod selve Mesagne på Italiens sydøstkyst. Skal du mod Mesagne, kan du passende køre ad den historiske kendte romerske vej Via Appia, idet byen er placeret mellem Brindisi og Oria. Der er såmænd blot 18 km til charmerende Brindisi. I sprudlende Mesagne kan du bl.a. opleve fæstningen fra det 11. århundrede samt kirken Sant'anna fra det 17. århundrede, ligesom du kan køre ud mod Adriaterhavskysten. Mangler du ideer til spændende dagsudflugter, kunne et bud være hovedbyen Bari, den hvide by Ostuni eller Trullihusene i Alberobello, der er optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. Vi kan også varmt anbefale, at du begiver dig ud på den 60 km lange Solentorute. Vinruten går fra nord for Brindisi til Lecce. Fristet? Så tilvælg Sixts biludlejning i Mesagne her og nu, så du bliver klar til dit italienske eventyr, hvis indhold du helt og holdent selv planlægger.

Vi er klar på nettet, telefonen og kontoret

Når du ønsker at leje en bil hos os, kan du gøre det ad flere forskellige kanaler. En mulighed er at klare bestillingen på egen hånd ved at studere de forskellige menuer her på hjemmesiden og dernæst booke den ønskede bilkategori. Husk at tage højde for, at vi har flere kontorer i det italienske, så vælg det, der passer dig bedst. Er du i tvivl om noget, kan du også ringe til os, og er du typen, der helst bestiller i sidste øjeblik, kan du altid leje bilen direkte ved ankomsten.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice