Billeje
Liguria
Oversæt
Italien // Liguria
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Liguria: Sixt biludlejning online booking

Charmerende Italien bør bestemt opleves i bil og gerne med en moderne bil fra din foretrukne Sixt Biludlejning i Liguria. Sixtkoncernen har udlejet toptunede biler i mere end hundrede år, og vores mange Sixtbiler giver dig den ultimative frihed og komfort under opholdet. Den lille vidunderlige kystregion Liguria er beliggende i den nordvestlige del af landet og grænser op til nabolandet Frankrig. Med Sixt billeje i Liguria kommer du nemt rundt i området, kan nyde afslappede roadtrips, som du selv planlægger, og kan udforske Ligurias enestående strande.

 
 • Genova Lufthavn
  Sala Arrivi
  16154 Genova

  Ma. - Fr.08:00 - 21:00
  Lø. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Genova Brignole Banegård
  Piazza Giuseppe Verdi 2
  16121 Genova

  Ma. - Fr.09:00 - 13:00
  Lø.09:00 - 12:30
  Book ved denne station

 • Genova Lufthavn

  Sixt Billeje
  Sala Arrivi
  16154 Genova

  Ma. - Fr.08:00 - 21:00
  Lø. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Genova Brignole Banegård

  Sixt Billeje
  Piazza Giuseppe Verdi 2
  16121 Genova

  Ma. - Fr.09:00 - 13:00
  Lø.09:00 - 12:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Liguria

Liguria byder på et væld af interessante seværdigheder og muligheder for afslapning. Det er naturligvis oplagt at nærstudere regionens mange enestående strande, når du lejer en Sixtbil. Sæt for eksempel kurs mod den fredelige og smukke sandstrand og de interessante huler Balzi Rossi Grimaldi ved grænsen til Frankrig eller styr Sixtbilen mod øst, hvor du kan køre ud til øen Palmaria, der er optaget på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste, og som lover fantastiske sandstrande og krystalklart vand. Du vil også hurtigt mærke, at området byder på mange historiske seværdigheder og fascinerende kunstværker. Fra din foretrukne Sixt Biludlejning i Liguria kan du for eksempel bevæge dig mod det smukke abbedi i San Fruttuoso, der er omgivet af betagende natur og strande, køre mod det imponerende nyklassicistiske palads Ducale i storbyen Genova eller tage en tur ind på Genovas interessante museum Tesoro, der huser arkitektoriske mesterværker og har en stor kulturel værdi for Italien. Udforsk den liguriske kyst og lad dig imponere!

Toptunede biler og en personlig service på bilrejsen

Lej en bil hos Sixt, så du slipper for at bekymre dig om offentlige transportmidler fra punkt A til B. Hvorfor gøre det besværligt for dig selv? Sixt tilbyder alt fra luksus sportsvogne og robuste 4x4%u2019er til kompakte økonomibiler og moderne stationcars, så enhver rejsende kan finde det rette køretøj, der kan rumme hele rejseselskabet. Det har nemlig altid været essentielt for os at omfavne et bredt publikum, hvad enten du rejser alene, med familien eller som del af en større gruppe. Billeje i Liguria kan desuden kombineres med tjenester og tilbehør, som kan lette turen yderligere. Bestil for eksempel en komfortabel autostol til barnet eller praktisk GPS navigation, der viser dig vejen. Uanset hvilken Sixt Biludlejning i Liguria du forhåndsbestiller Sixtbilen ved, vil køretøjet, ekstraudstyret og lejekontrakten være klar ved ankomsten. Vi glæder os til at byde dig velkommen til skønne Italien.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice