Billeje
Lamezia
Oversæt
Italien // Lamezia
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lamezia: Sixt biludlejning online booking

Calabria på Italiens tåspids er et rigt turistmål. Provinsen har altid mange gode tilbud til dig som turist, og vælger du billeje i Lamezia kan du komme vidt omkring og få en både alsidig og bekvem ferie. Hos Sixt Biludlejning i Lamezia kan du benytte dig af vores mange forskelligartede udlejningsbiler, og vi hjælper dig hellere end gerne med at finde netop den bil, som passer til dine kørebehov. Vi har alt fra stationcars og 4x4 til citysmarte sportsbiler og cabrioleter. Lej en bil hos et af verdens største biludlejningsselskaber og tril trygt ud på de italienske landeveje.

 
 • Lamezia Terme Lufthavn
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Lamezia Terme Lufthavn

  Sixt Billeje
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Lamezia

Calabria byder som provins dig bl.a. velkommen i Pollino nationalparken, som er et ganske fantastisk sted. Der er registreret 366 lægeurter i området, og siden stenalderen har der været tradition for at dyrke blomster og urter, og det har givet velsmagende græsningsmuligheder, som kvæg, får og geder forvandler til mælkeprodukter af høj kvalitet. Provinsen har både et lavt kystområde og høje bjerge. Kysten har i kraft af dens udsatte placering taget imod alverdens forskellige besøgende, heriblandt mange fjender og folk med skumle planer. Derfor er det frodige bjergområde et mere rent udtryk for den autentiske kultur.

Lamezia og andre byer

Lamezia er kendt for sin historiske og arkitektoniske ynde. Der er store kirker og katedraler, men også flere arkæologiske seværdigheder. I Antikken var Calabria en del af Magna Graecia, indtil romerne tog over. Bl.a. boede Pythagoras i provinsen, mens man i byen Sibari havde man nogle af de bedste træningsområder for de olympiske leges deltagere. Reggio di Calabria ligger på sydspidsen og stammer tilbage fra år 700 før Kristi fødsel. Herfra er der udsigt til Sicilien. Her kan du opleve romerske badeanstalter og gamle græske kunstværker. Og hvad med at besøge smukke Scilla? Fra slottet Ruffo er solnedgangen ud over de æoliske øer enestående.

Et perfekt match

Sixt biludlejning i Lamezia er et perfekt match, hvis du ønsker at se mere af provinsen Calabria og måske drømmer om at køre videre ned mod Messinastrædet og Sicilien. Med en udlejningsbil til rådighed bliver alting en smule nemmere. Lamezia har sin egen internationale lufthavn. Herfra er det lettilgængeligt at vælge Sixt billeje i Lamezia.Vælg den ønskede kategori på hjemmesiden eller ring direkte til os i dag. Så finder vi sammen din udlejningsbil og udstyrer den med nyttigt ekstraudstyr, der gør turen langs de italienske landeveje til et sandt eventyr!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice