Billeje
Isernia
Oversæt
Italien // Isernia
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Isernia: Sixt biludlejning online booking

Ved Sixt Biludlejning i Isernia venter det ideelle køretøj på dig, klar til alle eventyrene i Italien. Sixt har udlejet kvalitetsbiler til tilfredse kunder i mange år, og hos os finder du altid den rette udlejningsbil, uanset om du planlægger familieferien eller forretningsrejsen. Regionen Isernia ligger inde i landet, øst for hovedstaden Rom og nord for storbyen Napoli. En udlejningsbil giver dig uanede udforskningsmuligheder i området og indebærer desuden, at du frit kan opdage landets dejlige kyststrækninger og betagende natur. Sixt billeje i Iserniaer omfattet af fordelagtige priser, og det er legende let at foretage din bestilling hjemmefra, enten her på hjemmesiden, via vores smartphoneapp eller via vores kundeservice.

 
 • Napoli Lufthavn
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  Ma. - Sø.07:30 - 23:00
  Helligdag07:30 - 23:00
  Book ved denne station

 • Napoli Hovedbanegård
  Piazza Giuseppe Garibaldi
  80142 Napoli

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 18:00
  Sø.08:00 - 13:00
  Helligdag08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Napoli Lufthavn

  Sixt Billeje
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  Ma. - Sø.07:30 - 23:00
  Helligdag07:30 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Napoli Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Piazza Giuseppe Garibaldi
  80142 Napoli

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 18:00
  Sø.08:00 - 13:00
  Helligdag08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning iIsernia

Med Sixt kommer du hurtigt ud på de italienske veje og får mere tid til at nyde rejsen, da du slipper uden om den kollektive transport. Lad din komfortable udlejningsbil tage dig rundt mellem seværdighederne og derefter direkte tilbage til hotellet eller til restauranten. Når du lejer en bil ved en Sixt Biludlejning i regionen Isernia, vil du helt sikkert ikke komme til at kede dig. Du vil både have mulighed for at køre til metropolen Rom, hvor du blandt andet kan tage ind til det ikoniske amfiteater Colosseum fra 80. f.Kr. eller opleve smukke Pantheon med den imponerende kuppel, der er en af verdens bedst bevarede bygninger fra det antikke Rom. Eller tag køreturen til charmerende Napoli og det vulkanske bjerg Vesuv. Selve Isernia byder desuden på interessante seværdigheder, som du supernemt kan udforske i Sixtbilen, såsom det spændende arkæologiske museum, der sender dig i fodsporene af Italiens første indbyggere, og det smukke springvand Fontana Fraterna med det rene drikkevand.

Hos Sixt venter din førsteklasses udlejningsbil til Italiensrejsen

Når du bestemmer dig for at leje en bil i eller omkring Isernia, har du taget det første vigtige skridt mod en komfortabel bilrejse i Italien. Sixtteamet servicerer jævnligt de mange udlejningsbiler, så vi sikrer, at alle vores køretøjer opholder den absolut højeste kvalitet. Nyd den frihed, som følger med en bil, og bestem frit tempoet for dine oplevelser og eventyr. Billeje i Isernia er den smarte transportløsning, når du vil udforske flere af Italiens smukkeste storbyer under samme tur, nyde dagen på flere sandstrande eller opleve den frodige natur. Uanset om du bestemmer dig for at leje en moderne og komfortabel stationcar, 4x4'er eller økonomibil, er du sikret stil, gode priser og kvalitet hos Sixt

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice