Billeje
Crotone
Oversæt
Italien // Crotone
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Crotone: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i italienske Crotone og grib muligheden for at opleve Syditalien, som du ønsker det. Der er stor frihed i at være i bil på rejsen, så flyv direkte til Crotone og hop dernæst ind i en af vores komfortable udlejningsbiler, der holder en høj klasse. Herefter har du al den tid, du ønsker til at studere såvel store som mindre seværdigheder i og omkring Crotone. Din billeje i Crotone kan bookes direkte på hjemmesiden, hvis du allerede nu er sikker på, at du vil disponere over en bil på rundrejsen gennem Calabrien.

 
 • Lamezia Terme Lufthavn
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Lamezia Terme Lufthavn

  Sixt Billeje
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Crotone

Er du lidt usikker på, hvor Crotone ligger i Italien? Lad os hjælpe dig lidt på vej. Crotone ligger ud mod kysten i det sydligste Italien i regionen Calabrien, der i folkemunde også betegnes som Italiens tå. Områdets hovedby er Catanzaro, mens den største by hedder Reggio Calabria. Regionen er særligt kendt for sine mange bjerge, men med valget af Crotone kan du også få en smag på det herlige kystliv. Crotones vigtigste vartegn tæller seværdigheder som domkirken, bygget mellem det 9. og 11. århundrede, samt de forskellige fæstningsanlæg. Du kan også køre bilen i retning af det arkæologiske museum samt de arkæologiske udgravninger ved Capo Colonna. Der er naturligvis også mulighed for at shoppe i Crotone, særligt på de charmerende markeder. Med billeje i Crotone kan du også passende køre videre ud i Calabrien, hvor du bl.a. finder flere nationalparker, middelalderstemning i Rocca Imperiale på østkysten og ren magi i smukke Tropea på østkysten. Du bør naturligvis også nyde synet af de ikoniske bronzestatuer på Museo Nazionale i Reggio Calabria. Dette er dog blot en lille bid af, hvad der venter dig i Crotone og omegn.

Hvad får du med valget af Sixts biler?

Sixts biludlejning i Crotone giver dig et absolut topprodukt, og du er selv med til at designe den endelige transportløsning. På hvilket kontor vil du leje bilen? Hvor længe vil du have råderet over udlejningsbilen? Fra hvilken kategori skal vi hente bilen? Får du brug for ekstraudstyr på turen? Når du først har fundet svaret på disse enkle spørgsmål, overtager vi det fulde ansvar for planlægningen af din billeje i Crotone. Du kan stole trygt på vores ekspertise, eftersom vi har udlejet biler i mere end 100 år og er et af verdens største biludlejningsfirmaer. Husk, at du kan leje bilen allerede i dag!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice