Billeje
Cosenza
Oversæt
Italien // Cosenza
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Cosenza: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Cosenza og få muligheden for at tage bilen med rundt i denne italienske egn. Måske er du på gennemrejse og på vej til Napoli. Her kan vi varmt anbefale, at du tager et par dages stop i Cosenza og oplever denne antikke by med de hyggelige stræder og en mageløs natursetting blandt de enestående bjergtinder. Er du interesseret i billeje i Cosenza, skal du blot bestille den ønskede bil her på hjemmesiden, og vil du have ekstra rådgivning, sidder vi klar ved telefonlinjerne.

 
 • Lamezia Terme Lufthavn
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Lamezia Terme Lufthavn

  Sixt Billeje
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Cosenza

Cosenza hører rent geografisk hjemme i Cosenzaprovinsen, og regionen er Calabrien, der er en ultrapopulær destination hos mange rejsende. Én af de ting, der særligt kendetegner denne region i Syditalien, er de mange bjergtinder, og med valget af Cosenza befinder du dig tæt på Silabjergene. Det giver rigtig god mening at nærstudere de små bjerglandsbyer og de nationalparker, der ligger i og omkring Cosenza. Eksempler er Parco Nazionale del Pollino og Parco Nazionale della Sila. Her får du en helt anden autenticitet, end hvad du eksempelvis oplever i de mere turistede storbyer. Biludlejning i Cosenza bør naturligvis også bringe dig rundt i selve Cosenza, der ligger på flere høje i Cratidalen, lige ved floden Busento. Dét, der gør Cosenza særligt interessant, er dens antikke rigdom. Vandr rundt blandt de smalle stræder og tag et nærmere kig på den gamle bydel. Nogle af vartegnene er fæstningen Castello Svevo fra år 1000 samt domkirken. Når du disponerer over en bil, kan du naturligvis også vælge at tage ud til mange af Calabriens andre seværdige byer.

Ekstra valgfrihed med Sixt

Billeje i Cosenza via Sixt bygger i høj grad på dine individuelle ønsker. Du får eksempelvis selv lov til at pege på det ønskede kontor samt den bilkategori, du vil leje bilen fra. Vi kan hjælpe dig med udlejning af alt fra sportsvogne til stationcars, så vælg lige den type bil, der passer bedst til dine rejseplaner. Du er endvidere altid velkommen til at vælge tillægsprodukter, såsom GPS, autostole og snekæder, hvis du skal afsted i vintermånederne. Skulle der være særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os personligt, så vi kan undersøge, om det er en mulighed. Hele Sixts virksomhed er bygget op om kvalitet til fair priser, så du kan trygt handle hos os. Det har tusindvis af kunder gjort gennem mere end 100 år.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice