Billeje
Catanzaro
Oversæt
Italien // Catanzaro
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Catanzaro: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Catanzaro og få leveret en toptunet udlejningsbil fra en verdensomspændende leverandør, der har haft fingeren på pulsen i mere end århundrede. Vi er kort sagt klar til at sende dig på kør selv ferie eller forretningsrejse i provinsen Calabrien, der ligger i det sydligste Italien. Din billeje i Catanzaro kan forhåndsreserveres via få klik på en knap her på hjemmesiden, ligesom vi sidder klar ved telefonlinjerne, klar til at guide dig gennem valgmulighederne. Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 • Lamezia Terme Lufthavn
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Lamezia Terme Lufthavn

  Sixt Billeje
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Catanzaro

Byen Catanzaro på østkysten er hovedby i den italienske region Calabrien, der populært også kaldes Italiens tå. Det karakteristiske ved provinsen er de mange bjergtinder, der præger de smukke landskaber. Du er landet i en driftig handelsby, hvor du bl.a. kan fylde Sixtbilen med gode indkøb fra shoppeturen på Corso Mazzini, eller hvorfor ikke tage på opdagelse i de arkitektoniske perler, såsom byens kirke. Skulle du få lyst til en afslappende stund, er byen også hjemsted for flere badestrande, der ligger flot ud mod Det Ioniske Hav. Biludlejning i Catanzaro bør dog også udnyttes til at tage på en større rundtur i og omkring Catanzaro. Kør Sixtbilen ud i Calabrien og oplev byer som regionens største by Reggio Calabria med nationalpark samt de berømte græske bronzestatuer på Museo Nazionale. Find dine yndlingsstrande i de skønne laguner, nærstudér de romerske fund eller bevæg dig rundt i byer som den todelte Tropea på vestkysten, hvis højeste punkt ligger 50 meter over havet eller muligvis middelalderstemningen i Rocca Imperiale på østkysten. Der er kort sagt utallige muligheder i denne del af Italien.

Et troværdigt brand i branchen

Vores billeje i Catanzaro bringer dig i kontakt med et af verdens største udlejningsfirmaer. Her hos Sixt har vi ladet hjulene køre siden 1912, og vi har brandet os med kvalitetsbiler til konkurrencedygtige priser. Det betyder, at vi sigter mod kunder fra ethvert segment, hvad enten du er backpacker med lyst til lidt afveksling i en komfortabel bil eller forretningsrejsende med et stramt program, hvorfor du skal hurtigt fra A til Z. Vi arbejder kun med toptunede biler, hvorfor du kan forvente dig et kvalitetsprodukt samt en dedikeret kundeservice, når du handler hos Sixt. Skulle der opstå spørgsmål om, hvilke biler du kan leje hos os, så tag et kig her på hjemmesiden eller kontakt os og få et dybdegående svar på dit spørgsmål.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice