Billeje
Cassino
Oversæt
Italien // Cassino
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Cassino: Sixt biludlejning online booking

Italien er en fantastisk destination og er som skabt til en kør selv ferie for dig, der elsker at tage oplevelserne, som de kommer på turene. Lej en bil hos Sixt Biludlejning Cassino og få lejlighed til at nyde den uspolerede natur omkring Cassino, hvorefter du tager turen til storby som Rom, Napoli, Lazio og badebyen Sperlonga. Billejen i Cassino kan arrangeres ud fra dine ønsker, så tag kontakt til os inden afrejsen og lad os sammen finde en solid løsning for netop din rejse, hvad enten du rejser i privat eller forretningsmæssig regi.

 
 • Napoli Lufthavn
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  Ma. - Sø.07:30 - 23:00
  Helligdag07:30 - 23:00
  Book ved denne station

 • Napoli Hovedbanegård
  Piazza Giuseppe Garibaldi
  80142 Napoli

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 18:00
  Sø.08:00 - 13:00
  Helligdag08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Napoli Lufthavn

  Sixt Billeje
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  Ma. - Sø.07:30 - 23:00
  Helligdag07:30 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Napoli Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Piazza Giuseppe Garibaldi
  80142 Napoli

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 18:00
  Sø.08:00 - 13:00
  Helligdag08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Cassino

Skal du en tur til Cassino, peger pilen i retning af det centrale Italien. Den helt store hovedattraktion i området omkring Cassino er bjerget Monte Cassino, der er hjemsted for et af verdens mest berømte klostre. Giv dig tid til at studere klostret og det tilhørende museum, hvor St. Benedikt i år 529 formåede at fordrive de hedninger, der havde bosat sig i klostret. Stedet har gennem årenes løb været særligt udsat med hensyn til ødelæggelser, bl.a. med jordskælvet i 1349 og Anden Verdenskrig. Cassino byder også på flere historiske mindesmærker fra netop Anden Verdenskrig, eftersom ét af de vigtigste slag fandt sted netop her. Billeje i Cassino bør også bringe dig ud i landskabet, du kan bl.a. tage mod nord til Rom eller syd mod Napoli, hvor du bl.a. også finder vulkanen Vesuv og oldtidsbyen Pompeji. Andre bud kunne være Lazio, den utroligt smukke by Civita di Bagnoregio, badebyen Sperlonga, Amalfikysten eller den kunstige sø Lago del Turano. Biludlejning i Cassino giver dig ganske enkelt mulighed for at opleve endnu mere.

Skal du have Sixtbilen med på rejsen?

Så ring til os og få en snak om, hvad vi kan tilbyde dig. Du er også velkommen til selv at klare bookingen ved blot at klikke dig videre her på hjemmesiden. Vi kan love dig en driftssikker udlejningsbil fra en velkendt fabrikant. Vi udsteder dog ikke garantier på specifikke bilmærker, da det helt og holdent afhænger af udbud og efterspørgsel på afhentningstidspunktet. Du vælger dog selv den ønskede kategori, udlejningsperiode, kontor samt muligt ekstraudstyr såsom GPS, autostole, snekæder eller særligt bagageudstyr. Vi gør rigtig meget for at skræddersy din billeje i Cassino til netop dine behov, hvorfor vi gerne hører om særlige ønsker. Husk, at du kan stole på os i ethvert henseende. Vi har været i branchen gennem mere end 100 år!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice