Billeje
Borgo Panigale
Oversæt
Italien // Borgo Panigale
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Borgo Panigale: Sixt biludlejning online booking

Begynd bilrejsen i området omkring skønne Bologna. Sørg dog først for at leje bilen hos filialen Sixt Biludlejning Borgo Panigale. Du finder vores kontor i Bolognas lufthavn, og her finder vi sammen transportløsningen, der passer til din tur. Med en udlejningsbil fra Sixt giver du dig selv de absolut bedste betingelser via skarpe priser, de førsteklasses udlejningsbiler og en uforlignelig kundeservice. Uanset om du vil holde storbyferie i en af Italiens gamle kulturbyer, eller om du vil tage ud på eventyr i det rustikke landskab udenfor byen, tager du ikke skuffet hjem. Lad os mødes hos Sixt Biludlejning i Borgo Panigale.

 
 • Bologna Lufthavn
  Via del Triumvirato 84
  40132 Bologna

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Bologna Lufthavn

  Sixt Billeje
  Via del Triumvirato 84
  40132 Bologna

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Borgo Panigale

Borgo Panigale ligger i den nordlige del af Bologna, og her har du et yderst fint udgangspunkt for at køre på opdagelse i byen og lokalområdet. Måske er det de flotte pladser Piazza Maggiore og Piazza del Nettuno, der trækker i dig, eller måske vil du hellere shoppe på Via dell' Indipendenza. Det meste ligger indenfor rækkevidde i Bologna, både hvad angår kultur, shopping og især gastronomi. Byen kaldes da også for Italiens kulinariske hovedstad. Med sin centrale beliggenhed giver Bologna dig samtidig mulighed for masser af spændende dagsture rundt i området, og når du vælger en udlejningsbil fra Sixt Borgo Panigale, er det således ligetil at komme til både Firenze og Venedig på et par timer, eller hvad med et besøg i lilleputlandet San Marino, som ligger godt 60 km mod sydøst? Har du mod på lidt længere tid bag rattet, kan du også tage turen op til shoppingmekkaet Milano. Hvad med at runde ferien af med en skøn promenadetur op langs Adriaterhavets kyst fra San Marino til Ravenna? Mulighederne er mange med billeje i Borgo Panigale.

Et indblik i de mange Sixtmuligheder

Sixt Biludlejning er som udbyder af toptunede udlejningsbiler blevet mange rejsendes førstevalg, og det er bestemt ikke uden grund. Vi bestræber os nemlig på, at vores kunder verden over oplever den samme gode service. At leje en bil i udlandet kræver tillid, og den er vi klar til at gribe. Bestem selv din kategori på vores hjemmeside eller over telefonen. Herefter giver vi os i kast med at finde det eksakte bilmærke. Du kan også sagtens tilvælge ekstraudstyr og særlige tjenester, hvis der f.eks. både skal være plads til ski på taget, et barn på bagsædet og en GPS ved førersædet. Bestil billeje i Borgo Panigale allerede i dag.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice