Billeje
Arezzo
Oversæt
Italien // Arezzo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Arezzo: Sixt biludlejning online booking

Her hos Sixt har vi mange herlige bud på, hvor du kan leje en af vores biler. Lej f.eks. en bil hos vores filial Sixt Biludlejning Arezzo og oplev Toscana, som du ønsker det. Området er et fremragende valg til en bilrejse, da du hele tiden bliver positivt overrasket over forekomsten af skønne spisesteder, fortryllende vinmarker og middelalderinspirerede byer som Arezzo og Siena, ligesom du fra Arezzo blot har en lille times kørsel til herlige Firenze. En anden mulighed er Det Skæve Tårn i Pisa. Billeje i Arezzo er ganske enkelt en skøn løsning for dig, der vil kunne køre spontant rundt i Toscana.

 
 • Firenze Lufthavn
  Via del Palagio degli Spini
  50145 Firenze

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Firenze Hovedbanegård
  Piazza della Stazione
  50123 Firenze

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Firenze Lufthavn

  Sixt Billeje
  Via del Palagio degli Spini
  50145 Firenze

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Firenze Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Piazza della Stazione
  50123 Firenze

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Arezzo

Har du valgt billeje i Arezzo, skal du en tur rundt i den sydøstlige del af Toscana. Byen ligger godt 300 meter over havets overflade og byder således på et kuperet terræn, hvor udlejningsbilen hurtigt kan blive en gylden investering for dig, der ikke er interesseret i ømme fusser på rejsen. Arezzo huser bl.a. en række flotte kirker, der bringer dig på rejse tilbage i tiden, heriblandt kirken San Francesco. Når du stiller Sixtbilen for et øjeblik og vandrer rundt på Piazza Grande, kan du passende spille Benignis spillefilm La vita è bella (Livet er smukt) for dit indre blik. Den er nemlig indspillet lige her samt i byens opland. Piazzaen er endvidere ofte skueplads for ridderturneringer, der vidner om historiens middelalderhistorie. Byen er desuden kendt for sine mange juvelerbutikker og antikvitetsforretninger smarte butikker på Corso Italia, så du har rig mulighed for at gøre et godt fund, inden du vender snuden hjemad. Husk, at din biludlejning i Arezzo kan arrangeres allerede i dag, blot ved at klikke et par gange her på hjemmesiden, ligesom du er velkommen til at kontakte os telefonisk.

Masser af kvalitetsbiler på lager

Fordelen ved at handle med en verdensomspændende virksomhed som Sixt er, at du frit kan veksle mellem vores mange kontorer, ligesom vi kan tilbyde nogle af markedets bedste biler til udlejningsbrug. Vi har desuden en stor viden om de enkelte destinationer, så du i videst muligt omfang kan blive rådgivet om, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du er på bilrejse. Samtidig er vores priser altid ekstra fordelagtige for såvel de forretningsrejsende som dig, der rejser rundt i privat regi. Du er velkommen til at tage et kig her på hjemmesiden, så du ved, hvad du får for pengene med Sixts biludlejningstilbud!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice