Billeje i Minsk

 

Vores services ved Minsk

Sixt Biludlejning i Minsk

Sixt Biludlejning i Minsk

Nærstudér Hvideruslands hovedstad med en bil fra Sixt Biludlejning i storbyen Minsk. Hvis du planlægger en bilrejse rundt i det spændende Hviderusland, har Sixt de ideelle valgmuligheder. Du vælger udlejningsbilen blandt en række af førsteklasses bilkategorier og afhenter den derefter ved dit foretrukne kontor i Minsk. Denne fascinerende storby er beliggende forholdsvis centralt i landet og er Hvideruslands kulturcentrum med mange teatre, museer og biografer. Når du lejer en bil med Sixt, bliver det nemt at tage rundt mellem alle storbyens seværdigheder, og du kan desuden nemt begive dig ud i landet, hvis du vil se endnu mere af Hviderusland. Book dit køretøj til ferien eller forretningsrejsen allerede i dag. Minsk byder på mange interessante kulturoplevelser, og det er værd at vende udlejningsbilen mod seværdigheder såsom Det Store Patriotiske Krigsmuseum eller Museet for Nationalhistorie og Kultur. Du vil også finde mange religiøse bygninger i hovedstaden, og hvis du vil besøge et par stykker, er Kirken for Hellige Simon og Helena samt Helligåndskatedralen, som begge ligger på Uafhængighedspladsen centralt i storbyen, to gode bud. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Minsk har du både mulighed for at køre til skisportssteder såsom Silicy og Lahojsk om vinteren eller sætte kurs mod de dejlige strande ved det kunstige reservoir Minskaje Mora om sommeren. Du kan også udnytte din billeje i Minsk til at besøge den middelalderlige borg i Mir eller smukke Nesvizh slot, som er med på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste.
Mange års erfaring og altid høj kvalitet hos Sixt

Mange års erfaring og altid høj kvalitet hos Sixt

Du vælger altid selv, hvilken Sixt Biludlejning i Minsk din bil skal komme fra. Læs specifikationerne for de enkelte kontorer, da visse afdelinger tilbyder en 24 timers afhentning og returneringspolitik, mens andre har flere valgmuligheder, dog får du altid den samme høje kvalitet. Vælg udlejningsbilen udfra de mange smarte og moderne økonomibiler, stationcars og 4x4%u2019er i Minsk og bestil din førsteklasses bil online, via Sixts app eller pr. telefon. Arrangér meget gerne din billeje i Minsk på forhånd, og så møder en af Sixts repræsentanter dig ved det valgte kontor med dit ønskede køretøj. Bemærk blot, at du altid kun kan reservere ud fra kategorier og ej de oplistede bilmodeller. Vi kender først den endelige model, når du møder op på destinationen. Vi er dog altid lydhøre over for særlige ønsker, ligesom vi kan forkæle dig med flere former for ekstraudstyr og tjenester. Sixt ønsker dig en fantastisk rejse.
Show more

Godt at vide når du lejer i Minsk

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Minsk.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Minsk?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Minsk. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Minsk?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Minsk

Kan jeg booke et langtidslejemål i Minsk?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Minsk?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Minsk

    Vis mere