Billeje
Hviderusland
Oversæt
Hviderusland
Ændre personlige oplysninger

Billeje Hviderusland: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Hviderusland og glæd dig til en spændende ferie eller forretningsrejse i Hviderusland. Med billeje i hovedstaden Minsk har du et udmærket udgangspunkt for at udforske landet mod øst. Med Sixt er du sikret en prisbillig kvalitetsbil og fremragende ekstraudstyr, og du kan altid kontakte os, hvis du skulle have nogle spørgsmål undervejs i processen. Vi hjælper dig med at finde udlejningsbilen, der passer til netop dine behov og ønsker, så du kan få den bedste start på rejsen. Afhent f.eks. bilen hos et af vores kontorer i Minsk og begiv dig ud på eventyr, der giver dig fortællingen om det tidligere Sovjetunionen.

Sixt Biludlejning i Hviderusland

Det spændende land Hviderusland ligger i Østeuropa og giver lidt et indtryk af, hvordan tingene var i det tidligere Sovjetunionen, for her kan man stadig finde monumenter og gadenavne fra den sovjetiske periode. Lej en bil for at opleve dette interessante land på egen hånd og opnå fuld fleksibilitet under opholdet. Vær opmærksom på, at du skal have visum for at komme ind i landet, at man betaler vejafgifter på en del motorveje, og at en del veje i landområderne ofte er i dårlig stand. I Minsk bør du nyde den billige og gode mad og besøge rådhuset samt byens katedral. Med billeje i Hviderusland bør du sørge for at styre bilen mod nogle af landets flotte slotte, f.eks. det velbevarede Nesvizh slot eller det smukke Mir slot, som begge er med på UNESCO%u2019sVerdensarvsliste. I området ved Mir slottet kan du også se et jødisk mindesmærke for ofrene fra krigen og den smukke ortodokse kirke St. Nicholas.

Sixt giver dig et kvalitetsprodukt

Sixt startede med at udleje biler i 1912 fra sit kontor i Tyskland og har siden hen spredt sig til hele verden. Antallet af kontorer er oppe på 4000, når vi kigger på de mere end 100 lande, som Sixt er repræsenteret i. Sixt billeje i Hviderusland er et godt på den globale succes. Hos Sixt besidder vi en stor ekspertise og erfaring inden for branchen og deler gerne vores brede viden med dig. Vi har mange køretøjsmodeller, du kan vælge mellem. Bemærk, at du vælger efter bilkategori og ikke en specifik model. Du kan desuden bestille ekstraudstyr, såsom GPS navigation og autostole, og tryghedspakker i form af fuld kaskobeskyttelse. Når du lejer en bil gennem os, er du sikker på at få en førsteklasses kvalitet, høj komfort og fremragende service. Vores medarbejdere er her for at hjælpe dig med bestillingen og eventuelle spørgsmål, og du kan kontakte Sixt Biludlejning i Hviderusland direkte, hvis du vil vide mere om vores specifikke udvalg og services.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice