Billeje
Port-au-Prince Lufthavn
Oversæt
HT // Port-au-Prince // Port-au-Prince Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Port-au-Prince Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: 4 Rue des Nimes
  . Port-au-Prince HT +509-29902222
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: PAP
Åbningstider
Ma. - Sø.08:00 - 18:00
 
 

Lad Sixt Biludlejning i Indianapolis Lufthavn (IND) blive dit naturlige udgangspunkt for bilrejsen gennem det østlige USA. Storbyen Indianapolis er hovedstad i regionen Indiana, og når du lejer en bil i Indianapolis Lufthavn, har du kun en kort køretur ind til centrum af metropolen. Den bedste måde at opleve USA på er helt klart med en udlejningsbil, der kan tage dig med ud på længere roadtrips og spontane udflugter. Book allerede i dag din bil hos Sixt, der er en af de største i biludlejningsbranchen.

På roadtrip gennem USA

Med vores kvalitetsbiler fra Indianapolis Lufthavn giver vi dig uanede muligheder for at nå endnu mere under opholdet. Tag gerne forbi Indianapolis' børnemuseum, der blandt andet huser interaktive udstillinger og udendørs sportsfaciliteter, eller styr Sixtbilen hen til Indianapolis Motor Speedway, hvor du kan opleve spændende motorløb på stadionet. Billeje i Indianapolis Lufthavn giver selvfølgelig også mulighed for at tage på opdagelse i den herlige nationalpark Indiana Dunes med de vidunderlige strande mod nord, ligesom du kan nyde at køre på de store amerikanske motorveje, der tager dig mod fantastiske steder og attraktioner.

Lej en bil til rejsen hos Sixt

Sixt tilbyder dig altid mange muligheder for at bestille netop din udlejningsbil til USA rejsen, så hvad enten du foretrækker at anvende hjemmesiden, smartphoneappen eller telefonen, er det pærelet at booke på forhånd. Herefter forbereder vi lejekontrakten, ligesom bilen venter på dig, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Indianapolis Lufthavn. Udlejningskategorien bygger på dit eget valg, og der pålægges ingen skjulte omkostninger, når du bestiller hos Sixt. I forbindelse med vores billeje i Indianapolis Lufthavn kan du naturligvis også få glæde af ekstraudstyr og diverse tjenester, der gør rejsen endnu mere komfortabel. Som udbyder går vi altid gerne et ekstra skridt for at gøre rejsen mere komfortabel.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.08:00 - 18:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Port-au-Prince Lufthavn PAP 4 Rue des Nimes . Port-au-Prince 18.569999, -72.301652 +509-29902222

Sixt kontorer Port-au-Prince Lufthavn PAP

4 Rue des Nimes
. Port-au-Prince
 
Tlf. +509-29902222

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4
 • Lastbiler

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice