Billeje
Port-au-Prince
Oversæt
HT // Port-au-Prince
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Port-au-Prince: Sixt biludlejning online booking

Tag med Sixt på bilrejse i det spændende Haiti! Lej en af vores biler hos afdelingen Sixt Biludlejning i Port Au Prince. Storbyen Port Au Prince er hovedstad på øen Hispaniola, Haiti, og ligger ved den dejlige vestkyst. Med en udlejningsbil på rejsen vil du kunne udforske alle dele af landet inden for kort tid og får desuden plads til eventuelle medpassagerer og bagage. Udnyt Sixts billeje i Port Au Prince til at opdage storbyens mange seværdigheder, nyde livet på Haitis strande eller tage på eventyr i landets frodige natur. Husk, at du kan leje bilen direkte her på siden, telefonisk eller ved fysisk fremmøde på kontoret.

 
 • Port-au-Prince Lufthavn

  Sixt Billeje
  4 Rue des Nimes
  . Port-au-Prince

  Ma. - Sø.08:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Port Au Prince

Når du har afhentet den bil, du har lejet i Port Au Prince, er det helt op til dig, hvad du vil opleve som det næste. Udlejningsbilen kan for eksempel tage dig til det spændende museum Pantheón National Haitian, der giver et fremragende indblik i landets historie, kolonialisering og forskellige kulturer, ligesom du kan sætte kurs mod nationalparken Fort Jacques, hvor du kan vandre og nyde fantastiske udsigter over Port Au Prince. Med bilen fra Sixt Biludlejning i Port Au Prince er det naturligvis også oplagt at udforske nogle af landets smukke sandstrande. Kør eksempelvis mod sydvest til den magiske paradisstrand Kokoye Beach, der byder på svajende palmer, azurblåt vand og gyldent sand, eller tag ned til vandfaldene og poolerne ved Bassin Bleu, som ligger skjult blandt de smukke bjerge.

Kombinér din Sixtbil med smart ekstraudstyr

Sixts medarbejderteam glæder sig til at modtage dig i Port Au Prince. Hos Sixt gør vi altid vores bedste for, at rejsen får det bedste startskud, hvad enten du reserverer bilen på forhånd eller venter til sidste øjeblik. Vi lægger meget energi i at matche vores kunder med den helt rigtige udlejningsbil fra den kategori, du selv har udpeget. Det er desværre ikke muligt at bestille ud fra de respektive bilmærker. Kombinér din billeje i Port Au Prince med diverse tilbehør, hvis det er et ønske fra din side. Udvalget indeholder alt fra GPS udstyr til autostole, ubegrænset kilometertal og ekstra dækninger, hvis I er flere, der vil køre i bilen fra Sixt Biludlejning i Port Au Prince. Du kan udnytte vores forskelligartede tilbud allerede i dag pr. telefon, via hjemmesiden eller i appen. Husk, at vores mange premiumbiler kommer i forskellige prisniveauer, hvorfor billeje kan være en løsning for alle.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice