Billeje
HT
Oversæt
HT
Ændre personlige oplysninger

Billeje HT: Sixt Rent a Car

Biludlejning med Sixt i Haiti

Lej din bil hjemmefra og afhent den, når du ankommer til din foretrukne Sixt Biludlejning i Haiti. Dette spændende land ligger i Det Caribiske Hav og grænser op til Den Dominikanske Republik mod øst. Sixt har gjort det enkelt for dig at leje en bil i landet og tage på opdagelse, tilmed til afsides områder, hvor offentlige transportmidler ikke altid er en mulighed. Tag kontakt til Sixtteamet og få straks styr på alle detaljer om din billeje i Haiti.

Ting, du skal være opmærksomme på

Det fascinerende land Haiti byder på et væld af sjove oplevelser og fantastiske seværdigheder, som du bedst når med en pålidelig udlejningsbil. Tag eksempelvis turen fra Sixt Biludlejning i Haiti til det imponerende fort Citadelle Laferriére mod nord, den bedårende lagune Bassin Bleu mod syd eller vandfaldene Touyac mod vest. Når du lægger billet ind på billeje i Haiti, er det vigtigt at være opmærksom på køreforholdene i landet. Flere af vejene i Haiti er dårligt vedligeholdte, specielt når du kører uden for de større hovedveje, der går mellem byerne Port au Prince og Cap Haitien, så vær ekstra forsigtig på de mindre veje. Vær også opmærksom på, at dit kørekort skal være internationalt, og at du skal have haft det i et år for at kunne leje en bil.

Bestil i dag

Sixt stræber efter, at du skal føle dig afslappet, tryg og yderst tilfreds med din bilrejse i spændende Haiti. Derfor fokuserer vi på netop dine behov, og på at forsyne dig med et moderne og komfortabelt køretøj. Bestem dig blot for, hvilken bilkategori du foretrækker på rejsen, og om du vil tilføje praktisk tilbehør eller ekstra beskyttelse af nogen form. Sixt kan ikke sikre dig en specifik bilmodel under opholdet, men du vil modtage et modsvarende køretøj af samme høje kvalitet fra den valgte kategori ved Sixt Biludlejning i Haiti. Det er i øvrigt altid muligt at kontakte vores kundeservice for yderligere information, ligesom du kan henvende dig direkte til kontoret i Haiti, hvor vi gerne besvarer alle dine spørgsmål om vores produkter og køreforholdene i Haiti.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice