Billeje
Overijssel
Oversæt
Holland // Overijssel
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Overijssel: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Overijssel ligger i det nordøstlige Holland. Her har du et fremragende udgangspunkt for en spændende og varieret ferieform, og uanset om det er Vadehavets rå skønhed, spraglede Amsterdam eller den tætte beliggenhed ved nabolandet Tyskland, der lokker dig hertil, finder du uden tvivl det, du søger, her hos os. Du får selvfølgelig mest muligt ud af dit ophold, når du samtidig vælger en udlejningsbil med vores billeje i Overijssel, og på vores kontorer i området glæder vi os til at tage imod dig og hjælpe dig med at finde den helt rigtige transportløsning.

 
 • Apeldoorn

  Sixt Billeje
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Overijssel

Med en udlejningsbil fra Sixt er du godt rustet til at udforske provinsen og provinsens hovedstad, den gamle kulturby Zwolle. Den hyggelige gamle by indbyder til at tage på opdagelse på egen hånd, men vil du alligevel gerne have en mere formel introduktion til den mere end 1000 år gamle hovedstad, kan vi varmt anbefale et besøge på Stedelijk Museum, hvor du virkelig kan dykke ned i historien. Billeje i Overijssel giver dig selvfølgelig også mulighed for at køre til andre dele af landet. Tag f.eks. en køretur på ca. 100 km mod vest, hvor Hollands hovedstad venter med sine verdensberømte museer, flotte arkitektur og restauranter i verdensklasse. Det er også muligt at tage en tur op til det flotte Vadehavsområde i landets nordlige del. Det er en perfekt dagsudflugt, når du vælger Sixt biludlejning i Overijssel. Kombinationen af en udlejningsbil i Overijssel giver dig ganske fremragende muligheder for at nå rundt til mange egne under samme ophold!

Hvad du kan forvente dig af Sixt

Sixtkoncernen er en af de største leverandører inden for området og er derfor det helt rigtige valg, når det drejer sig om biludlejning i Overijssel. Vi har kontorer i både Apeldoorn, Almere og Groningen, og det gode udvalg af kvalitetsbiler og vores altid høje service følger med, uanset om du vælger det ene eller det andet kontor. Sixts standardsortiment består typisk af personbiler, stationcars samt firhjulstrukne køretøjer, og derudover har du også mulighed for at leje biler såsom sportsvogne og cabrioleter. Ønsker du særligt udstyr i din bil, eksempelvis GPS eller autostol, monterer vi selvfølgelig også gerne dette, inden du drager rundt i det hollandske landskab. Kan det blive nemmere eller mere bekvemt? Næppe! Når du samarbejder med Sixtkoncernen, kan du altid forvente dig en professionel service, både når det kommer til udvalg og kundeservice.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice