Billeje
Leeuwarden
Oversæt
Holland // Leeuwarden
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Leeuwarden: Sixt biludlejning online booking

Hvis rejsen tager dig til det herlige Holland, er det en fremragende idé at leje en førsteklasses bil ved Sixt Biludlejning i Leeuwarden. I det nordlige Holland vil du finde meget at foretage dig på rejsen, og en kvalitets Sixtbil vil give dig den ultimative frihed til at nyde opholdet i fuld grad. Den intime by Leeuwarden ligger i provinsen Frisland, og den charmerende, historiske by har været beboet i mere end 100 år. Drop de offentlige transportmidler og vælg i stedet Sixt billeje i Leeuwarden, så du selv kan bestemme rejseruten. De mange kvalitetsbiler i Leeuwarden giver både feriegæster og forretningsrejsende mulighed for at finde udlejningsbilen, der kan lejes til en konkurrencedygtig pris.

 
 • Groningen

  Sixt Billeje
  Het Hout 64
  9723 LB Groningen

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Leeuwarden

Lad din rejse starte hos Sixt, så vi kan videreformidle udlejningsbilen, der giver dig chancen for at opleve Leeuwarden og den naturskønne omegn på tætteste hold. Du kan f.eks. tage bilen hen til byens hyggelige zoologiske have Aquazoo Friesland, hvor du kan opleve alt fra små pingviner til alligatorer og isbjørne, hvis du da ikke sætter kursen mod det ufærdige kirketårn Oldehove, der hælder mere end det skæve tårn i Pisa, og som ligger i byens smukke middelalderlige centrum. Lige i nærheden finder du også det interessante naturmuseum Fryslan samt det flotte keramikmuseum Princessehof, der er hjemsted for mange former for keramisk kunst. Du kan også anvende udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Leeuwarden til at køre en tur til Hollands nordlige eller vestlige kyst, hvor du kan vandre ved Vadehavet eller give dig i kast med windsurfing ude i de hollandske bølger.

Udlejningsbilen venter hos Sixt i Leeuwarden

Det har aldrig været nemmere at leje et køretøj til rejsen, som det er med vores professionelle Sixtteam. Du har mange muligheder for at tilvælge billeje i Leeuwarden,og du kan gøre det på den måde, du er mest komfortabel med. Book udlejningsbilenher på hjemmesiden i en ruf, grib telefonen og ring til vores medarbejdere, så du kan få en grundig snak om udvalget, eller bestil kort tid forinden på appen. Du kan også dukke op på kontoret, når du pludselig står og mangler en bil under opholdet. De prisvenlige priser følger med, uanset hvad du vælger. Fordelen med at forhåndsbestille hjemmefra er dog, at Sixtbilen og lejekontrakten er klar ved din ankomst. Filialen Sixt Biludlejning i Leeuwarden tilbyder både økonomibiler, stationcars og firhjulstrukne køretøjer, gerne med tilhørende ekstraudstyr, der vil kunne lette bilrejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice