Billeje
Enschede
Oversæt
Holland // Enschede
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Enschede: Sixt biludlejning online booking

Få endnu mere ud af dit ophold i Holland med en moderne udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Enschede. Den lille, hyggelige by Enschede finder du i den østlige del af landet og ved den tyske grænse. Byen hører hjemme i provinsen Overijssel, hvor du ikke har langt til skønne naturoplevelser samt spændende kulturelle og historiske seværdigheder. Billeje i Enschede er en fremragende løsning, hvis du ikke blot vil holde dig til nærområdet, men vil udforske hele regionen. Her hos Sixt skjuler vi aldrig ekstra omkostninger i den samlede pris. Alt er transparent, så du har faktisk råd til at tage et førsteklasses køretøj med på rejsen. Gennemse det alsidige sortiment af udlejningsbiler på Sixts hjemmeside og lej en bil med det samme.

 
 • Apeldoorn

  Sixt Billeje
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Enschede

Billeje i Enschede giver dig chancen for at vælge den type udlejningsbil, der har plads til hele rejseselskabet og alverdens bagage, men vi har naturligvis også et væld af biler til dig, der er på egen hånd og måske rejser rundt i forretnings øjemed. Lokker det med at køre rundt til seværdigheder, så tag eksempelvis forbi Enschedes betagende slot Kasteel Twickel, der er centralt beliggende i byen, og som huser mange historiske genstande. Du kan også i stedet tage forbi det interessante museum Rijksmuseum Twenthe, hvor de 36 rum med skiftende udstillinger guider dig gennem historiskog nutidig kunst. Hvis du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Enschede, er det desuden oplagt at tage ud på et spændende roadtrip mod vest til det smukke slot Het Loo i Apeldoorn, der går helt tilbage til det 17. århundrede. Via de guidede ture får du et fremragende indblik i det hollandske dynasti, og har du mod på mere, venter Tyskland og storbyen Münster rundt om hjørnet.

Lej din drømmebil hos Sixt i Enschede

Mange af vores kunder kigger specifikt efter en moderne stationcar, rummelig 4x4'eren, sportsvogne eller økonomibiler til rejsen, hvorfor det typisk vil være denne type kategorier, der er repræsenteret på det enkelte kontor.Det er altid helt op til dig at vælge din foretrukne Sixt Biludlejning i Enschede, hvor din førsteklasses udlejningsbil venter på dig. Forudbestil meget gerne via Sixts app, hjemmeside eller telefonisk, så vi kan forberede udlejningsbilen til dit ophold. Vi kan desværre ikke garantere en specifik bilmodel i forbindelse med dit besøg i Enschede, men når du først har valgt bilkategori, henter vi altid din endelige udlejningsbil fra denne kategori.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice