Billeje
Drenthe
Oversæt
Holland // Drenthe
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Drenthe: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Drenthe regionen i det nordøstlige Holland. Her venter der dig oplevelser, som står i kontrast til den pulserende storbystemning, som mange rejsende oplever i eksempelvis Amsterdam eller Rotterdam. Det flotte og sparsomt beboede landskab indbyder til masser af køreture i Sixtbilen, hvor du kan køre på opdagelse helt, som du vil, uden at skulle tænke på billetter eller indviklede køreplaner. Hvad står den på i dag? En tur til Groningen eller en badetur i Vadehavet? Kør efter vejret, humøret eller noget helt tredje og tag ganske enkelt udlejningsbilen ud til den næste oplevelse i et af Hollands dejligste områder. Billeje i Drenthe kan bestilles allerede i dag.

 
 • Apeldoorn

  Sixt Billeje
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Drenthe

Drenthe er måske på de færreste rejsendes radar, når det gælder Holland som helhed, men selvom området måske ikke byder på den samme mængde turistattraktioner som landets mere kendte storbyer, er her nok at se og gøre, hvis man blot ved, hvor man skal lede, og hvis man kan komme rundt. Tag eksempelvis Sixtbilen til nationalparken Dwingelderveld, som ligger i den sydlige del af provinsen, hvor du kan nyde Vesteuropas største hedelandskab, eller gå på opdagelse i regionshovedstaden Assen, som blandt andet er hjemsted for en af Europas største motorcykelbaner samt Assen Dance Festival, hvor man kan opleve ballroomdans i verdensklasse. Selvom Drenthes landskab ikke er præget af hverken søer eller floder, er der ikke langt til vandet, når du lejer en bil hos Sixt. Tag for eksempel turen i nordvestlig retning, hvor det UNESCO listede vadehavsområde venter på at blive udforsket, enten iført badetøj eller et par solide støvler. Du bestemmer, når du vælger Sixt Biludlejning Drenthe som din aktør!

En komplet oplevelse hos Sixt

Billeje i Drenthe bliver helt ligetil, når du vælger Sixts tilbud. På vores kontorer i Groningen og Apeldoorn finder du nemlig både det gode udbud af kvalitetsbiler og den gode kundeservice, som har gjort Sixt Biludlejning til et af branchens stærkeste brands, ligesom vi er repræsenteret verden over. Så rejser du fra Holland og videre til USA, kan du få Sixtbilen med på både de europæiske og nordamerikanske veje. Vores biler er allerede hentet fra det bedste leverandørudvalg, men vi er klar til at højne servicen endnu mere med forskellige former for ekstraudstyr. Her kan vi blot nævne muligheder som autostole, GPS og en ekstra dækning til medchaufføren, hvorfor vi tilbyder den komplette oplevelse, når du ønsker billeje.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice