Billeje
Vieux Fort GP
Oversæt
Guadeloupe // Vieux Fort GP
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Vieux Fort GP: Sixt biludlejning online booking

Hvis du planlægger en rejse til Guadeloupes hovedø, er det en fremragende idé at leje en bil ved filialen Sixt Biludlejning Vieux Fort Guadeloupe, så du kan nå at se mere på kortere tid. Sæt dig bag rattet i din udvalgte udlejningsbil og kør direkte til paradisstrandene, de frodige naturområder eller eksotiske restauranter. Det er helt op til dig, hvad der skal ske under opholdet i Vieux Fort Gp. Med Sixts billeje i Vieux Fort Gp starter du ud ved Basse Terres sydligste spids og har ikke langt til fantastisk natur, interessante byer langs vestkysten og fredelige strande med klart vand. Husk, at du kan bestille din billeje allerede i dag.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Vieux Fort Gp

Vieux Fort ligger ved Basse Terres sydkyst, og på denne charmerende ø forenes den caribiske og franske kultur. Udnyt udlejningsbilen fra den valgte Sixt Biludlejning Vieux Fort Gp til at opdage den enorme Guadeloupe nationalpark mod nord, der er hjemsted for den aktive vulkan La Soufrière, de smukke Carbetvandfald og frodig jungle med gode vandrestier. 5 km nord for Vieux Fort finder du den lidt større by Basse Terre, hvor det er værd at udforske fæstningen Delgrès og besøge den smukke botaniske have, men du kan naturligvis også tage på længere roadtrips op til de smukke paradistrande ved den nordlige kyst eller hovedstaden Pointe a Pitre på ødelen Grande Terre.

Inddrag Sixt mange services i din carabiske rejse

Hvis du planlægger en tur til Caribien og smukke Guadeloupe, kan Sixts billeje ved filialen Vieux Fort Gp give dig uanede muligheder for eventyr og afslapning. Uanset om du er på forretningsrejse, familieferie eller måske endda bryllupsrejse, giver køretøjet dig stor frihed og gør det faktisk muligt at opdage alle hjørner og kanter af øen. Det brede udvalg af kvalitetsbiler indebærer, at Sixt kan imødekomme ethvert behov på bilrejsen. Vores robuste og moderne 4x4:er er f.eks. ideelle til eventyr i naturen, mens de rummelige stationcars giver plads til hele familien, og en kompakt økonomibil kan være oplagt for dig, der vil tage rundt mellem smukke strande og dejlige byer. Flere af vores afdelinger tilbyder dig desuden en fleksibel service, der muliggør afhentning eller returnering af køretøjet uden for åbningtid, og du kan altid tilføje nyttigt tilbehør til bestillingen hos Sixt Biludlejning Vieux Fort Gp, herunder GPS navigation, ubegrænset kilometertal eller dækning af flere førere. Gennemse det fremragende udbud af komfortbiler og bestil med det samme.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice