Billeje
Trois Rivieres
Oversæt
Guadeloupe // Trois Rivieres
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Trois Rivieres: Sixt biludlejning online booking

Sixt har gjort det både enkelt og prisvenligt for dig at leje en bil ved vores filial Sixt Biludlejning i Trois Rivières, så du kan få lidt mere ud af din rejse til Guadeloupe. Byen Trois Rivières er smukt beliggende ved Basse Terres frodige og forholdsvis urørte sydkyst. En lejet bil i området giver dig mulighed for at udforske betagende natur og dejlige strande på Guadeloupe, ligesom du kan køre mod nogle af hovedøens interessante byer. Du kan naturligvis godt pendle med de offentlige transportmidler, men hvorfor lade dig begrænse af fastlagte køreplaner? Tag gerne et mere indgående kig her på Sixts hjemmeside for at sammenligne priser og bilegenskaber, inder du reserverer din billeje i Trois Rivières.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Trois Rivières

Når du først har lejet en bil i Trois Rivières, er det oplagt at køre nordpå til det frodige jungleområde i Guadeloupe nationalpark. Parkér udlejningsbilen og gå en tur ved de betagende og populære Carbetvandfald og tag en svømmetur i den nærliggende pool eller kør helt tæt på den aktive vulkan La Souffrière. En bil fra afdelingen Sixt Biludlejning i Trois Rivières gør det også muligt at nå de skønne, caribiske sandstrande, eksempelvis den fredelige palmestrand Anse Duquery, ligesom du kan besøge Guadeloupes hovedstad Pointe a Pitre på mindre end en time, hvor du blandt andet kan nyde det livlige marked Darse, besøge kirken Sainte Pierre Paul eller gå en tur i lystbådehavnen Bas du Fort.

Masser af valgmuligheder i Sixts sortiment

Sixts billeje er langt den letteste og mest komfortable løsning, når du skal i gang med at udforske Trois Rivières og den omgivende region. Der venter tilmed gode priser her hos Sixt, hvilket gør det muligt for enhver rejsende at leje bilen, der dækker dine behov og krav, når du gennemser udvalget på Sixts hjemmeside. Du vælger selv dit foretrukne kontor på Guadeloupe, og mange gange har du mulighed for at afhente eller returnere Sixtbilen, når det bedst passer med dine øvrige rejseplaner. Udover vores standard dækning har du også mulighed for at tegne en ekstra dækning af chauffør nummer to samt tilføje praktisk tilbehør såsom GPS navigation, autostole og ubegrænset kilometertal. Alle vores kontorer, heriblandt Sixt Biludlejning Trois Rivières, tilbyder dig en yderst kompetent service, hvad enten du blot skal have besvaret spørgsmål, er i gang med at indhente priser på de forskellige udlejningsbiler eller er fuldstændig klar til at reservere din billeje hos Sixt.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice