Billeje
Sainte Rose
Oversæt
Guadeloupe // Sainte Rose
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sainte Rose: Sixt biludlejning online booking

Filialen Sixt Biludlejning i Sainte Rose står både klar med prisvenlige kvalitetsbiler og nyttigt tilbehør til rejsen rundt på Guadeloupe. Det er naturligvis helt op til dig, om du foretrækker en komfortabel stationcar, en topsmart sportsvogn eller en moderne økonomibil. Bilen bringer dig nemt rundt i byen Sainte Rose, der ligger på den nordvestlige del af Guadeloupes hovedø, ikke langt fra paradisstrande, spændende seværdigheder og frodig natur. Sixts billeje i Sainte Rose gør det langt nemmere at besøge afsides naturområder eller fredelige strande, så hvad venter du på? Lej bilen hos Sixt i dag.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Sainte Rose

Med en udlejningsbil fra afdelingen i Sainte Rose får du fremragende muligheder for at opdage Basse Terre og opleve lidt mere på rejsen til Guadeloupe. Nyd eksempelvis livet på nogle af nordkystens bedste sandstrande, såsom palmestranden Anse Tillet eller den fredelige Plage De La Perle få kilometer vest for Sainte Rose. Du kan også styre Sixtbilen sydpå mod den dejlige Guadeloupe nationalpark, hvor du blandt andet kan opleve de smukke Ecrevisses vandfald og komme tæt på den aktive vulkan La Soufrière. Lej en toptunet bil ved Sixt Biludlejning i Sainte Rose og glæd dig til masser af eventyr i paradiset.

Oplev mere med en premium Sixtbil på rejsen

Sixts billeje i Sainte Rose gør det muligt helt at droppe de offentlige transportmidler og dyre taxaer under opholdet. Når du først har afhentet bilnøgler og lejekontrakt ved Sixt Biludlejning i Sainte Rose, behøver du blot tage stilling til, hvad du vil opleve i dette caribiske paradis. Derefter sætter du den direkte kurs mod destinationen, uden først at skulle ud på diverse omveje. GPS navigation viser dig vejen, og hvis du bestiller en komfortabel autostol til det yngste familiemedlem, holder du barnet trygt på rejsen. Du kan naturligvis også udnytte tilbuddet om at registrere flere førere på lejekontrakten, så I kan skiftes til at køre udlejningsbilen, ligesom du kan tilføje et ubegrænset kilometertal, hvis du føler dig eventyrlysten og ej ønsker at holde styr på, hvor langt du har kørt på rejsen. Gennemse sortimentet af kvalitetbiler på Sixts hjemmeside allerede i dag og foretag herefter din bestilling online, pr. telefon ved kundeservice eller via smartphoneappen. Vi glæder os til at tage imod dig ved kontoret i Sainte Rose, hvor du vil stifte bekendtskab med vores dygtige team, der er en vigtig del af den globale Sixtorganisation, der har været på vejene siden 1912.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice