Billeje
Sainte-Anne
Oversæt
Guadeloupe // Sainte-Anne
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sainte-Anne: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sixt Biludlejning i Sainte Anne! Lej gerne en af vores førsteklasses udlejningsbiler og lad den tage dig med rundt på øen Guadeloupe. Byen Sainte Anne ligger på den sydøstlige del af Guadeloupes hovedø, som ofte kaldes Sommerfugleøen på grund dens unikke form. Hvis du er så heldig at være i gang med planlægningen af en rejse til Caribien, er billeje i Sainte Anne et godt ekstravalg. En udlejningsbil på rejsen giver dig mulighed for at se og opleve meget mere på øen, og du vil kunne få friheden til selv at bestemme rejsetempo og rute. Takket være favorable priser og det alsidige udvalg af udlejningsbiler og ekstraudstyr er der noget for alle her i Sainte Anne.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Sainte Anne

Når du lejer en Sixtbil i Sainte Anne, starter du ud på øen Grand Terre. Den er omkranset af hvide sandstrande og tropiske naturscenarier i verdensklasse. Sæt kurs mod den smukke palmestrand Anse Canot vest for Sainte Anne eller tag turen mod øst til den hvide paradisstrand Plage de Bois Jolan. Begge strande er dækket af gyldent sand, har azurblåt havvand og ligger beskyttet mod Atlanterhavets stærke strømme takket være et koralrev, der omgiver den sydlige kyst. Med en lejet bil fra Sixt Biludlejning i Sainte Anne kan du endvidere udforske Grand Terre i et tempo, der passer dig. Måske foretrækker du actionspækkede eventyr dagen lang, eller måske er din vigtigste mission at finde den bedste strand. Vi kan dog varmt anbefale, at du kører et smut op til øens nordligste punkt Pointe de la Grande Vigie, hvor der venter udsigter over klipper og havet. Besøg også sandstranden Anse du Souffleur ved Port Louis.

Skal du leje en sportsvogn eller måske en stationcar?

Vores lager med udlejningsbiler bugner af mange fristende udlejningsbiler, der både er et godt valg til ferier og forretningsrejser, hvad enten du skal rejse på egen hånd eller er sammen med familien. Vores billeje i Sainte Anne dækker kort sagt dine forskellige behov under rejsen. Sixtteamet kan tilbyde dig alt fra kompakte økonomibiler til premium stationcars samt smarte sportsvogne og cabrioleter, og det er helt op til dig at vælge din foretrukne bilkategori. Hvis du forhåndsbestiller køretøjet online eller telefonisk inden rejsen, får du den service, at udlejningsbilen og lejekontrakten venter på dig ved kontoret, så du kan skyde bilrejsen i gang lidt hurtigere. Sæt dernæst kurs mod dét, du vil opleve på Guadeloupe.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice