Billeje
Saint-Francois
Oversæt
Guadeloupe // Saint-Francois
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Saint-Francois: Sixt biludlejning online booking

Tag på en kør selv ferie rundt på Guadeloupe! Lej bilen direkte hos Sixt Biludlejning i Saint Francois. Det franske oversøiske department Guadeloupe er smukt beliggende centralt i Caribien, og her finder du stort set alt, hvad du kan drømme om i forbindelse med en afslappende ferieform. Byen Saint Francois ligger på den vestlige del af hovedøen, og herfra har du fantastiske muligheder for strandsjov, naturoplevelser og urbane eventyr. Udnyt den store komfort, som Sixts billeje i Saint Francois bidrager med på rejsen. Grib dirigentstokken og planlæg din rejserute efter, hvad der tiltaler netop dig. Sixts dygtige medarbejderteam hjælper altid gerne med at tilpasse din billeje i Saint Francois.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Saint Francois

Området omkring Saint Francois bugner med masser af muligheder for eventyr og afslapning. Den lejede bil fra din valgte Sixt Biludlejning i Saint Francois tager dig smidigt rundt til nogle af Guadeloupes mest populære strande. Sæt eksempelvis kurs mod den fredelige palmestrand Anse des Rochers, som ligger et par kilometer mod vest, eller styr Sixtbilen mod Anse Loquet ved den østlige spids, der har udsigt til krystalklart vand og giver fantastiske dykkemuligheder blandt de farverige fisk. Du kan også udnytte udlejningsbilen til at besøge det livlige market i Sainte Anne samt til at udforske den nærliggende by lidt mere indgående, ligesom du kan tage videre ud til øens østlige spids, der går ud i Atlanterhavet og byder på en fantastisk udsigt ud til øen La Désirade.

Sæt dig ind i den moderne Sixtbil og udforsk Guadeloupe

Når du bestemmer dig for at leje en topmoderne bil fra Sixtudvalget til opholdet på Guadeloupe, er du i trygge hænder. Sixt har mange års erfaring inden for branchen, og vi fokuserer helt og holdent på dine behov og ønsker, når du tilvælger vores tilbud om billeje i Saint Francois. Vi kan tilbyde dig et yderst velassorteret udbud af kvalitetsbiler, som du frit vælger imellem. Vær blot opmærksom på, at din bestilling gælder en specifik bilkategori, eksempelvis økonomibil, stationcar eller sportsvogn, og ej de særskilte bilmærker. Du er dog altid sikret et pålideligt og moderne køretøj af en høj kvalitet, som du endvidere lejer til en konkurrencedygtig pris. Vi pålægger ingen skjulte omkostninger eller kreditkortgebyrer, når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning i Saint Francois. Vi er dog altid klar med en række smarte tilbudsløsninger. Hvem ved, måske skal du have fat i en tagbøjle til cyklen eller kajakken?

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice