Billeje
Saint-Claude
Oversæt
Guadeloupe // Saint-Claude
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Saint-Claude: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos vores filial Sixt Biludlejning i Saint Claude, så du kan krydse Guadeloupe som ø adskillige gange og nyde dens mange skjulte perler. Hvorfor i alverden lade dig begrænse af de offentlige bussers forudbestemte ruter, når du kan tage Sixtbilen direkte til din destination? En udlejningsbil giver dig friheden til at begynde og afslutte dagen, når det passer dig, så du får masser af tid til at finde din personlige paradisstrand. Billeje i Saint Claude kan reserveres telefonisk eller her på hjemmesiden. Vi kan varmt anbefale forhåndsbestilling, så du er 100% sikker på at få den udlejningsbil, der passer til dig.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Saint Claude

Saint Claude ligger i den sydvestlige del af Guadeloupe og på den sydlige del af hovedøen Basse Terre. Mange udnytter Saint Claude som et udgangspunkt til at opdage noget af Guadeloupes mest frodige og skønne natur samt de fredelige paradisstrande. Fra Saint Claude er det eksempelvis oplagt at køre ind på øen til den nærliggende Guadeloupe Nationalpark. Få kilometer øst for byen støder du på øens eneste aktive vulkan La Sufrière, der er en del af et vulkanisk system og oplagt til spændende vandreture. Syd derfor kan du i øvrigt nyde de varme, termiske bade Bains Jaunes. Hvis du fortsætter videre med Sixtbilen mod øst, kommer du til de tre imponerende Carbetvandfald, hvis højeste fald er på hele 114 meter. De er endvidere omgivet af frodig regnskov. Derudover kan du naturligvis lade udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Saint Claude føre dig ud til den smukke vestkyst, der imponerer med sine hvide palmestrande og gode snorklingmuligheder eller køre til den større by Basse Terre, hvor du kan nyde stemningen på de livlige markeder samt flotte fæstninger.

Lej biler fra verdenskendte producenter

Du finder et stort udvalg af kvalitetsbiler ved Sixt Biludlejning i Saint Claude, som alle kan lejes til en favorabel pris. Vores mange udlejningsbiler leveres af verdensberømte bilproducenter, herunder BMW, Audi og Mercedes Benz, og eftersom vi udskifter vores Sixtbiler, udelukkende for at holde den højst mulige kvalitet, kan du regne med at få leveret et topprodukt. Det er op til dig, om du eksempelvis foretrækker en moderne stationcar, praktisk økonomibil eller rummelig 4x4'er. Vær blot opmærksom på, at du kun forhåndsbestille ud fra de givne kategorier og eksempelvis ej bestemte bilmodeller. Hvis du skulle ønske ekstra tjenester, kan vores medarbejdere uden videre tilføje det til din billeje i Saint Claude.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice