Billeje
Saint Anne
Oversæt
Guadeloupe // Saint Anne
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Saint Anne: Sixt biludlejning online booking

Opdag eksotiske Guadeloupe på en behagelig måde, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Saint Anne. Bilerne kan lejes for en længere eller kortere periode samt til gunstige priser, der passer til både den enkeltrejsendes budget og de mere omfattende firmarejser. Med billeje i Saint Anne starter du ud ved hovedøen Grand Terres sydkyst, der er spækket med caribiske paradisstrande og frodig natur. Du bestemmer naturligvis selv rejseruten, og hvornår du vil tage på spontane eventyr til nye, spændende steder på øen.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Saint Anne

Sørg for at vælge den helt rigtige udlejningsbil, der kan rumme rejseselskabet og bagagen, så du får rig mulighed for at sætte kurs mod alle de skønne oplevelser, du drømmer om. I Saint Anne vil du finde hvide strande til begge sider, som alle er beskyttede mod Atlanterhavets stærke strømme via et koralrev, der omgiver den turkisblå lagune. Et par kilometer mod vest støder du på den fredelige palmestrand Petit Havre med det smaragdgrønne vand, hvor du sommetider kan opleve leguaner, og kører du blot de 25 km mod øst, når du til sidst det østligste punkt Pointe des Châteaux og stranden Anse à la Gourde. Mulighederne bliver mange på en bilrejse med en komfortabel bil fra Sixt Biludlejning i Saint Anne.

Sådan bestiller du en lejet bil til Guadeloupeturen

Sixt tilbyder dig alt fra luksuriøse og stilfulde sportsvogne til komfortable stationcars og økonomibiler. Vi servicerer jævnligt vores mange kvalitetsbiler og udskifter i gennemsnit modellerne hver tredje måned. Det betyder, at du får tilbudt et moderne og pålideligt køretøj, uanset hvilken bilkategori du vælger ved Sixt Biludlejning i Saint Anne. Det er legende let at bestille din udlejningsbil til rejsen. Klik dig blot frem til bestillingsdelen her på hjemmesiden, ring til vores kundeservice eller hop ind på Sixts smartphoneapp. Vær dog opmærksom på, at du bestiller bilen på baggrund af en vis bilkategori og ej en specifik bilmodel. Tilvælg allerede i dag Sixts billeje i Saint Anne til din bryllupsrejse, familierejse eller kommende forretningsrejse. Sixt har som biludlejningsfirma været i branchen siden begyndelsen af det 20. århundrede, nærmere bestemt 1912. Vi står stærkt på et marked, der ellers kan virke som lidt af en jungle for mange forbrugere, via vores toptunede biler, kontorer i mere end 100 lande og attraktive priser. Samtidig er kundeserviceområdet en af vores vigtigste prioriteter i det daglige arbejde, hvor vi sender tusindvis af kunder på tur.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice