Billeje
Port-Louis
Oversæt
Guadeloupe // Port-Louis
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Port-Louis: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Port Louis, så du kan udforske caribiske Guadeloupe i et tempo, der føles rigtigt for dig. Smukke Port Louis ligger ved den nordvestlige kyst på hovedøen Grande Terre og tilbyder dig en hurtig adgang til betagende, eksotiske strande og dejlig natur. Lad dig ikke holde tilbage af forsinkede busser eller dyre taxaer under opholdet, men gå i stedet bevidst efter Sixts billeje i Port Louis. Du får overrakt bilnøgler og lejekontrakt ved dit valgte kontor, og herefter kan du frit opdage Guadeloupe efter dit humør. Kør direkte til oplevelserne og foretag de pauser, du har brug for, så du tager den fulde kontrol over din rejse.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Port Louis

Den hyggelige by Port Louis er beliggende ved Grande Terres vestkyst, og herfra kan du tage på spændende udflugter rundt omkring på øen. Lige nord for Port Louis finder du den betagende, hvide sandstrand Anse du Souffleur, der betragtes som værende en af Grand Terres smukkeste. Den lange palmestrand tilbyder roligt, azurblåt vand, og hvis du bevæger dig væk fra hovedområdet, kan du finde afsides områder, som du kan have helt for dig selv. Kører du videre nordpå, når du efter godt 10 km sandstranden Anse Laborde, som er smukt beliggende i en bugt og ideel til snorkling blandt farverige fisk. Hvis du får lyst til at opleve Guadeloupes nordligste punkt Pointe de la Grande Vigie, vil det ikke tage mere end 20 minutter at køre fra Sixt Biludlejning i Port Louis til det frodige udsigtspunkt, mens øens største by Pointe à Pitre blot ligger 30 km væk, hvis du skulle få lyst til at shoppe, opleve historiske monumenter eller nyde et større udvalg af restauranter.

Udforsk Guadeloupe med en premium Sixtbil

Vi tilbyder dig udlejningsbiler til konkurrencedygtige priser ved Sixt Biludlejning i Port Louis, hvorfor du bør se det som en fornuftig investering, hvis du har lidt af et oplevelsesgen og gerne tager med på diverse dagsudflugter. Vi har flere afdelinger på Guadeloupe, så det er helt op til dig at vælge det pågældende kontor. Med Sixts billeje i Port Louis får du imidlertid stor fleksibilitet til at forme rejsen efter dine ønsker og drømme. Hvis du desuden tillægger praktisk GPS navigation til bestillingen, slipper du for at skulle fumle med gammeldags kort, mens du med en registrering af flere chauffører på lejekontrakten kan dele ansvaret for at køre i Sixtbilen.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice