Billeje
Petit Bourg
Oversæt
Guadeloupe // Petit Bourg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Petit Bourg: Sixt biludlejning online booking

Vi kan varmt anbefale, at du krydser den carabiske ø Guadeloupe i en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Petit Bourg, og du kan leje bilen allerede i dag, eksempelvis her på siden. Du finder den lille by Petit Bourg ved hovedøen Basse Terres østkyst og tæt på mange af Guadeloupes mest fantastiske seværdigheder. Sixts billeje i Petit Bourg giver dig mulighed for at køre rundt på øen i dit foretrukne tempo og besøge interessante steder. Måske er målet at finde den ultimative sandstrand! Tjek udvalget af Sixtbiler ved afdelingen i Petit Bourg, så du kan læse om de forskellige køretøjers egenskaber samt sammenligne priser, inden du træffer dit endelige valg.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Petit Bourg

Petit Bourg giver dig et godt afsæt til at opleve nogle af Guadeloupes smukkeste strande og mest betagende naturseværdigheder. Udnyt gerne Sixtbilen til at køre ud mod den nærliggende Guadeloupe Nationalpark, der er et enormt område med frodig og autentisk natur. Du kommer ind i parken fra den østlige side, hvilket gør det oplagt at foretage et stop ved det smukke vandfald Ecrevisses og hoppe i vandet fra de populære Lézardevandfald. Styrer du i stedet udlejningsbilen et par kilometer syd for Petit Bourg, kommer du til palmestranden Plage de Viard, der er dækket af vulkansk sand, omkranset af mandeltræer, og hvor du kan prøve forskellige former for vandsport. Udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Petit Bourg kan desuden anvendes til at opdage byens smukke villaer i art deco stil, ligesom du kan køre de godt 15 km mod nord til Guadeloupes største by Pointe à Pitre eller besøge det interessante Montebellodestilleri syd for byen, der er kendt for sin rom lavet af rørsukkerjuice.

Favorable priser på premium Sixtbiler

Hos Sixt finder du altid favorable priser på vores mange kvalitetsbiler, hvilket giver alle rejsende mulighed for at leje en bil til opholdet, hvad enten det er af længere eller kortere varighed. Med et alsidigt sortiment, der indeholder alt fra smarte økonomibiler og stationcars til moderne 4x4'er og luksus sportsvogne, bliver det intet problem at finde den rette førsteklasses udlejningsbil. Billeje i Petit Bourg kan reserveres online, pr. telefon eller via appen, ligesom vi naturligvis også tager mod bestillinger i selve Petit Bourg. Vi glæder os ekstremt meget til at møde dig ved vores fælles udgangspunkt Sixt Biludlejning i Petit Bourg, og herefter er det op til dig at bestemme, hvor turen går hen i dette carabiske landskab.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice