Billeje
Morne à l'Eau
Oversæt
Guadeloupe // Morne à l'Eau
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Morne à l'Eau: Sixt biludlejning online booking

Lej bilen ved Sixt Biludlejning i Morne à l'Eau, så du er klar til at udforske den carabiske perle Guadeloupe på dine præmisser. Morne à l'Eau ligger i det østlige Guadeloupe og på den centralvestllige del af hovedøen Grande Terre. Den dejlige by er omgivet af smukke kyster med vandsportsaktiviteter, tropiske naturområder og indbydende restauranter. Sixts billeje i Morne à l'Eau gør det muligt at leje en topmoderne bil til en konkurrencedygtig pris, og du lejer samtidig hos en af de absolutte største biludlejningsfirmaer på verdensplan, ligesom vi kan trække på en erfaring, der går mere end 100 år tilbage i tiden.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Morne à l'Eau

Det er en rigtig god idé at leje en bil i Morne à l'Eau, hvis du ønsker at opdage områder, der ligger uden for de offentlige transportmidlers rækkevidde. En Sixtbil på ferien giver dig blandt andet mulighed for at opdage nogle af Guadeloupes fantastiske strande, herunder den magiske, hvide sandstrand Plage de Petit Havre, der ligger ca. 20 km syd for Morne à l'Eau eller paradisstranden Anse à la Gourde ved det østligste punkt Pointe des Châteaux, som er beliggende omkring 40 km øst for Morne à l'Eau. Den lejede bil fra din foretrukne Sixt Biludlejning i Morne à l'Eau kan også tage dig længere mod sydvest til Guadeloupe Nationalpark, hvis du eksempelvis vil opleve de mægtige Carbetvandfald eller se øens eneste aktive vulkan La Sufrière. Ved den vestlige kyst og byen Malendure finder du endvidere Jaques Cousteaus undervandsreservat, der byder på dykning og snorkling blandt farverige fisk og koraller.

Vi har alt til bilrejsen

Det alsidige udvalg af kvalitetsbiler ved Sixt Biludlejning i Morne à l'Eau betyder, at vi kan tilgodese stort set alle behov og pengepunge. Vores sortiment rummer alt fra moderne stationcars og økonomibiler til komfortable 4x4'er og stilfulde sportsvogne, og du kan læse mere om vores udlejningsbiler her på hjemmesiden. Uanset hvilken bilkategori du bestemmer dig for i forbindelse med billeje i Morne à l'Eau, kan du skræddersy bestillingen helt efter egne behov og krav via ekstraudstyr og tjenester. Nyd eksempelvis et ubegrænset kilometertal under opholdet, få yderligere en fører registreret på lejekontrakten eller bestil en praktisk GPS for lettere navigering på øen. Hos Sixt finder du kort og godt alt det nødvendige udstyr, når du har valgt, at bilen skal med ud på eventyr. Kontakt os meget gerne uforpligtende, hvis du vil høre mere om vores løsninger.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice