Billeje
Le Moule
Oversæt
Guadeloupe // Le Moule
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Le Moule: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Le Moule! Dette kontor tilbyder kvalitetsbiler til udlejning samt praktisk udstyr til rundrejsen på Guadeloupe, uanset dens varighed. Du finder byen Le Moule ved Grande Terres smukke østkyst, og herfra har du ikke langt til vidunderlige sandstrande, smuk natur og kulturelle seværdigheder. Vil du udfylde din tid på Guadeloupes hovedø på bedste vis og kunne rejse smidigt rundt med al bagagen, er det en god idé at bestille Sixts billeje i Le Moule, der tilmed er et prisvenligt alternativ. Dermed behøver du ikke skulle planlægge din ferie efter bustider eller lade dig begrænse af taxaer.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Le Moule

Strandbyen Le Moule er en fremragende destination for dig, der ønsker en afslappet ferie, og med adgang til Sixtbilen under opholdet bliver det nemt at få plads til både tasken, badetøjet og strandudstyret, når du vil udforske de mange fantastiske paradisstrande i området. Pak Sixtbilen og sæt eksempelvis kurs nordpå til den lange, dejlige sandstrand Anse Maurice, som er omkranset af enestående klipper, eller kør mod Grande Terres sydkyst, hvor du blandt andet finder Anse des Rochers, hvis azurblå vand er beskyttet mod stærke undervandsstrømme takket være et omgivende koralrev. Hvis du bliver træt af strand og sand, kan udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Le Moule føre dig til byens dejlige cafèer og restauranter, ligesom du kan besøge destilleriet Damoiseau, der producerer en lokal, caribisk specialrom.

Vi tager hånd om dig på bilrejsen i Caribien

Med valget af Sixt kan du frit vælge den bilkategori, der tiltaler dig. Vi tilbyder udlejningsbiler i forskelligartede udgaver. Vi beder dig blot om at være opmærksom på, at din bestilling ikke gælder bestemte bilmærker, men derimod en hel kategori. Vi servicerer regelmæssigt vores mange moderne Sixtbiler og kan derfor altid love dig høj kvalitet og komfort på din bilrejse med Sixt. Når du har valgt bilkategorien i forbindelse med din billeje i Le Moule, kan du passende gennemse det alsidige udbud af ekstraudstyr og tjenester, som vi kan tilbyde dig. Få helt styr på rejseruten med GPS navigation, bestil en autostol, hvis du har barnet med på rejsen eller sikr dækning af flere personer på lejekontrakten, hvis I er flere, der vil køre i Sixtbilen. Dette er blot nogle af de mange ekstra services, som Sixt glædeligt hjælper dig med at tillægge til billejen. Medarbejderteamet ved Sixt Biludlejning i Le Moule venter spændt på at møde dig.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice