Billeje
Lamentin
Oversæt
Guadeloupe // Lamentin
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lamentin: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil fra Sixt Biludlejning i Lamentin, så du for alvor kan udforske denne dejlige del af smukke Guadeloupe. Når du lejer en Sixtbil i Lamentin, starter du ud på den nordlige del af Basse Terre og den vestlige del af hovedøen Guadeloupe. Det frodige område kan nemt opdages i en udlejningsbil, og hvis du ønsker muligheden for længere roadtrips på øen, er billeje i Lamentin det helt rigtige for dig. Gennemfør din bestilling online eller pr. telefon. En af fordelene ved at forhåndsbestille er, at udlejningsbilen og lejekontrakten venter på dig ved det valgte kontor, når du ankommer til øen.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Lamentin

Når du er kommet bag rattet i din førsteklasses Sixtbil, er det kun din fantasi, der sætter grænser for alt det sjove, du kan foretage på ferien. Fra den nordlige del af Basse Terre har du ikke langt til den smukke La Route de la Traversée, der byder på en fantastisk køretur på godt 35 km fra kyst til kyst, og som blandt andet tager dig op til det lille bjerg La Mamelles og forbi frodig regnskov. Styr desuden gerne bilen fra Sixt Biludlejning i Lamentin mod Guadaloupes største by Pointe à Pitre, hvor du kan kombinere kulinariske oplevelser med at shoppe løs. Fortsæt gerne mod øst, hvis du vil opdage vaskeægte paradisstrande. Dejlige Plage de la Datcha har eksempelvis svajende palmer og kridhvidt sand, mens den betagende Petit Havre tilbyder smaragdgrønt havvand, gode surferforhold og fredelige leguaner, der ofte kigger forbi området.

Udforsk smukke Basse Terre i en premium Sixtbil

Tag rundt med komfort, stil og lethed, når du bestiller et moderne køretøj hos Sixt. Uanset hvad dine planer er for rejsen på Guadeloupe, vil du med Sixts billeje i Lamentin kunne udforske byen og omegnen mere frit og i et tempo, der passer dig. Sixt kan ikke garantere dig en specifik bilmodel ved forhåndsbestillinger, men du bestemmer dig for din foretrukne kategori og er dermed sikret et modsvarende køretøj af høj kvalitet. Det brede sortiment inkluderer udlejningsbiler såsom rummelige stationcars, luksus sportsvogne og pålidelige økonomibiler, der kan dække enhver rejsendes behov og krav, og tilbehør er naturligvis også en mulighed, herunder GPS navigation, tagbøjler, autostole og ekstra dækninger. Teamet ved din valgte Sixt Biludlejning i Lamentin vil gøre sit bedste for at opfylde dine ønsker og assistere dig med alt det praktiske i forbindelse med billeje på Guadeloupe. Kontakt os i dag!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice