Billeje
Goyave
Oversæt
Guadeloupe // Goyave
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Goyave: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Goyave og find det helt rigtige køretøj til dine eventyr på caribiske Guadeloupe. Den magiske øgruppe tilhører Frankrig og er et sandt paradis grundet sin fortryllende natur, charmerende livsstil og det gode køkken. Den lille by Goyave ligger i den vestlige del af Guadeloupe og på ødelen Basse Terre. I forbindelse med din billeje i Goyave her hos Sixt kan du altid tillægge ekstra tjenester og nyttigt tilbehør, der vil lette bilrejsen yderligere. Kontakt Sixt og få skræddersyet bestillingen, så den matcher dine behov og rejsedrømme.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Goyave

En rejse til Guadeloupe er naturligvis ikke komplet uden et besøg ved en af øgruppens mange fantastiske sandstrande. Godt 10 km syd for Goyave på Basse Terre finder du den smukke Anse Sarlassone, som er beliggende i en bugt, og på vejen dertil kan du foretage et stop i Capesterre Belle Eau for at se statuen, der blev rejst til ære for Christopher Colombus. Få kilometer vest for Sixt Biludlejning i Goyave finder du desuden Guadeloupe Nationalpark, hvor naturelskere kan få deres lyst stillet. Sæt eksempelvis kurs mod vandfaldet Bras de Fort, som du når ved at parkere bilen og gå de godt 25 minutter for at nå vandfaldet, som du kan hoppe fra og bade ved. Fortsæt gerne ned til den aktive vulkan La Soufriere eller de termiske bade Bains Jaunes.

Gør ferien eller forretningsrejsen ekstra behagelig med Sixt

Uanset hvilken slags rejse du har planlagt til Guadeloupe, kan du få mest muligt ud af opholdet med en premium Sixtbil. Vi byder ind med pålidelige udlejningsbiler til favorable priser, og køretøjerne kommer i divserse designs, størrelser og prisklasser, der spænder så vidt som fra komfortable økonomibiler og moderne stationcars til luksus sportsvogne og robuste 4x4'er. Vi servicerer og udskifter regelmæssigt vores mange biler ved Sixt Biludlejning i Goyave, så uanset hvilken bilkategori du bestemmer dig for, vil du kunne nyde et moderne og komfortabelt køretøj på turen. Vælg Sixts billeje i Goyave for alt fra en dag til en længere periode og lad os desuden gerne hjælpe med at tilpasse bestillingen til dine behov med praktiske tjenester og ekstraudstyr. Nyd eksempelvis ubegrænset kilometertal for fuld frihed, bestil en autostol, der holder barnet sikkert på rejsen, eller bestil GPS navigation, så du slipper for at skulle navigere efter gammeldags kort. Hos Sixt er du i trygge hænder på bilrejsen, så kontakt os gerne.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice