Billeje
Deshaies
Oversæt
Guadeloupe // Deshaies
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Deshaies: Sixt biludlejning online booking

Gør din ferie på magiske Guadeloupe ekstra behagelig ved at leje en bil fra Sixt Biludlejning i Deshaies. Kystbyen ligger på den nordvestlige del af hovedøen, også kaldet Basse Terre, og er en yndet feriedestination blandt rejsende, der søger en autentisk, caribisk fiskeby, gode restauranter og en god beliggenhed i forhold til de paradisiske, hvide sandstrande. Lej en bil hos Sixt i Deshaies, hvis du have muligheden for at opdage øen i dit eget tempo. Med Sixts billeje i Deshaies behøver du ikke at lade dig begrænse.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Deshaies

Med en premium udlejningsbil på rejsen vil din ferie blive præget af komfort og fleksibilitet. Den nærmeste strand er den smukke, gyldne sandstrand Grande Anse, der imponerer med sit turkise vand, bløde sand og flotte palmer, og som desuden er øens længste. Ved den pittoreske strand kan du slappe af i skyggen med en god bog, træne dine svømmeevner eller nyde en fantastisk solnedgang over Det Caribiske Hav. Vend også gerne bilen fra vores Sixt Biludlejning i Deshaies sydpå, så du kan opleve den fantastiske hovedø Basse Terre. Lige syd for Deshaies finder du byens smukke botaniske have, der er hjemsted for vandfald og rig flora og fauna, og fortsætter du videre ned til Pointe Noire, kan du besøge det interessante museum La Maison Du Cacao, hvor du kan lære mere om kakao og smage chokolade. Yderligere et par kilometer mod syd finder du den smukke Plage Malendure, der er fremragende til afslapning og snorkling, samt det populære og spændende undervandsreservat Jacques Cousteau, der byder på ekseptionel biodiversitet.

Optimér køreoplevelsen med en af Sixts biler

Hos Sixt har vi kvalitetsbiler, der kan tilfredsstille mange forskellige rejsendes behov. Vores rummelige og robuste 4x4'er er perfekte til natureventyrene, de mange komfortable økonomibiler oplagte til de mindre rejseselskaber, mens vores stilfulde sportsvogne og cabrioleter giver den ekstra fornemmelse af luksus og forkælelse, som mange søger på rejsen. Sixt har siden grundlæggelsen i 1912 fokuseret på at tilbyde førsteklasses udlejningsbiler til favorable priser, og vores mål er stadig at give alle muligheden for at forgylde rejsen med et pålideligt køretøj. Det er op til dig, hvor lang tid du vil leje bilen for ved din udvalgte Sixt Biludlejning i Deshaies for. Måske får du også brug for ekstraudstyr til rejsen. Bestil eksempelvis gerne en autostol til barnet, få registrering af flere navne på lejekontrakten eller praktisk GPS navigation via Sixts billeje i Deshaies.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice