Billeje
Capesterre Belle Eau
Oversæt
Guadeloupe // Capesterre Belle Eau
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Capesterre Belle Eau: Sixt biludlejning online booking

Lej bilen ved Sixt Biludlejning i Capesterre Belle Eau og opdag, hvad Guadeloupe gemmer på af behagelige overraskelser. Capesterre Belle Eau ligger på den sydlige del af hovedøen Basse Terre mod vest og giver fremragende muligheder for afslapning og eventyr. Hvis du søger en ægte, caribisk oplevelse, er du kommet til det rigtige sted. Billeje i Capesterre Belle Eau gør det muligt for dig at sætte tempoet for turen, uanset om du foretrækker at ligge på en paradisstrand, svømme blandt vandfald eller bestige bjerge. Kontakt Sixt med det samme, og så hjælper vi dig med at skræddersy din bilrejse på Guadeloupe.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Capesterre Belle Eau

Med et køretøj fra en Sixtafdeling i Capesterre Belle Eau bliver transporten på Basse Terre afslappet. Du kan eksempelvis starte med at besøge en af de nærliggende sandstrande Anse Saint Sauveur, der har krystalklart vand, eksotiske palmer samt masser af fred og ro. Tag også gerne den cirka 5 km lange køretur til den smukke have Recontre Garden, hvor du kan nyde et fantastisk måltid i den lokale restaurant, som er omkranset af frodig natur. Efter et besøg i haven er det oplagt at fortsætte ind i Basse Terres nationalpark, hvor du blandt andet kan opleve de mere end 100 meter høje Carbet vandfald, se vulkanen La Soufriere og bade i de termiske bade Bains Jaunes. Når du bestemmer dig for at reservere billeje ved Sixt Biludlejning i Capesterre Belle Eau, vil du kunne opleve alt dette og meget mere under opholdet.

Vælg Sixt som din biludlejer og få favorable priser

Ved din valgte Sixt Biludlejning i Capesterre Belle Eau vil du finde et hav af premium kvalitetsbiler, som du kan vælge imellem til bilrejsen. Hvis du søger lidt ekstra luksus under opholdet, kan en stilfuld sportsvogn være det, du drømmer om, mens naturelskere eller den større gruppe måske foretrækker en rummelig og komfortabel 4x4'er eller stationcar, der sikrer plads til al bagage og udstyr. Alle Sixts køretøjer services jævnligt og holder en høj standard og komfortniveau. Skulle du få brug for tilbehør eller tillægstjenester, vil du desuden også tilvælge ting som et ubegrænset kilometertal og en praktisk GPS navigation i forbindelse med Sixts billeje i Capesterre Belle Eau. Når du lejer en udlejningsbil hos os, er det dine behov og krav, der står i fokus. Vi er desuden et af de ældste biludlejningsfirmaer i branchen, hvorfor vi kan tilbyde en tryghedsskabende oplevelse.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice