Billeje
bouillante
Oversæt
Guadeloupe // bouillante
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i bouillante: Sixt biludlejning online booking

Hvis du drømmer om en behagelig rejse på Guadeloupe, burde du bestemt overveje at leje en bil ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Bouillante. Afhent bilen direkte ved det valgte kontor og nyd dernæst den frihed, du skænkes, på køreturene rundt på den caribiske hovedø Basse Terre mod vest. I forbindelse med valget af billeje i Bouillante får du muligheden for at vælge udlejningsbilen ud fra et bredt katalog af kvalitetsbiler fra kendte bilproducenter, men altid til de velkendte Sixtpriser. Hos os får alle råd til at leje en bil af høj standard, og vi har dygtiggjort os over en hundredårig lang periode på markedet!

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Bouillante

Bouillante er et fremragende udgangspunkt, når du har planer om at betragte Guadeloupes palmestrande og fantastiske natur. I byen finder du eksempelvis flere dykkerbutikker og snorklingcentre, der kan tage dig med ud til det interessante og beskyttede Jacques Cousteau Undervandsreservat, hvor du kan opleve et rigt fiskeliv. Hvis du imidlertid er til aktiviteter over vandoverfladen, kan du leje en kajak og begive dig ud mod Pigeon Islands, hvor fiskene og skildpadderne ofte kommer helt tæt på dig. Med en komfortabel Sixtbil under opholdet kan du også tage den cirka 7 km lange køretur op til den betagende sandstrand Plage de Maledure, der er fantastisk til at snorkle blandt farverige fisk og koraller, og hvor du kan tage på hyggelige bådture og studere livet under havets overflade via bådenes glasbund. Den lejede bil fra Sixt Biludlejning i Bouillante giver dig desuden uanede muligheder for at tage på eventyr inde i Basse Terre Nationalpark, der blandt andet er hjemsted for vandfald og en aktiv vulkan.

Bestil en Sixtbil med det hele til Guadelouperejsen

Uanset om du søger et udendørs eventyr i regnskoven, på bjergtoppen eller foretrækker at slappe af på stranden med en god bog, sikrer Sixts billeje i Bouillante dig en større mobilitet og komfort under opholdet. Det alsidige sortiment af Sixtbiler inkluderer blandt andet komfortable stationcars, smarte økonomibiler og smarte sportsvogne til rejsen på Guadeloupe, og det er helt op til dig at vælge, om du har brug for en samlet pakket ved din Sixt Biludlejning i Bouillante. Det kunne bl.a. tælle praktisk GPS navigation, et ubegrænset kilometertal, tagbøjler, en dækning af chauffør nummer 2 eller en komfortabel autostole til de yngste rejsende. Samtidig leverer vi altid en kundeservice, der tager højde for, at du skal føle dig tryg på rejsen.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice