Billeje
Basse-Terre
Oversæt
Guadeloupe // Basse-Terre
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Basse-Terre: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil gennem Sixt Biludlejning i Basse Terre og opdag det smukke, caribiske øparadis Guadeloupe. Basse Terre er navnet på den vestlige del af det franske departements hovedø, men også navnet på en by, som er øens hovedsæde. Glæd dig til magiske sandstrande, betagende natur og spændende seværdigheder for store og små. Uanset hvilken afdeling du vælger for Sixts billeje i Basse Terre bliver det supernemt at tage på spændende roadtrips og spontane eventyr. Sixts medarbejderteam deler gerne ud af sin store erfaring om attraktioner og oplevelser på øen samt om køreforholdene i denne del af Caribien.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Basse Terre

At leje en bil til ferien eller forretningsrejsen hos Sixt Biludlejning i Basse Terre på Guadeloupe giver god mening. Tag ubesværet rundt til dine foretrukne destinationer og slip for at lade dig hæmme af offentlige transportmidler. Hvis du er på udkig efter palmestrande, kan du eksempelvis sætte kurs mod nordøst op til den betagende, lange sandstrand Plage de Bois Jolan, der er ideel til en behagelig svømmetur i det varme, turkise vand eller en rolig stund med en bog i skyggen af et palmetræ, eller så kan du udnytte Sixtbilen til at køre til den smukke Petit Havre i samme område, hvor du kan surfe, gå en tur i de omgivende skove eller lede efter leguaner. Øen byder naturligvis også på et hav af anderledes oplevelser. Oplev eksempelvis et caribisk romdestilleri eller besøg de nærliggende Basse Terre vandfald.

Opdag Guadeloupe på afslappet vis

Sixts billeje i Basse Terre byder på et bredt udvalg af de både mere luksuriøse Sixtbiler og komfortable økonomibiler. Gennemse sortimentet af kvalitetsbiler, der kommer fra verdenskendte bilproducenter, såsom BMW, Audi og Mercedes Benz, og bestil direkte via hjemmesiden, telefonisk ved kundeservice eller via Sixts smartphoneapp kort inden afrejsen. Hvis du desuden skulle ønske tilbehør, herunder GPS navigation, en autostol eller dækning af flere bilførere under opholdet, er det nemt at tilføje det til din booking ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Basse Terre. Vælg Sixt som din professionelle biludlejer på turen til Guadeloupe, og så tager vi hånd om det praktiske for dig Præcis, som vi har gjort det siden 1912. Vores målsætning har altid været at fastsætte konkurrencedygtige priser på vores altid førsteklasses udlejningsbiler, så alle føler, at de har råd til at afsætte penge til en udlejningsbil, der giver en stor portion frihed for alle rejsende, der vælger Sixt som samarbejdspartner.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice