Billeje
Baillif
Oversæt
Guadeloupe // Baillif
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Baillif: Sixt biludlejning online booking

Udgå direkte fra Sixt Biludlejning i Baillif, hvis du har en drøm om at køre rundt på Guadeloupe, som du nu har lyst til under opholdet. Byen Baillif finder du ved øens sydvestlige kyst, hvor den er omgivet af palmestrande og herlige naturseværdigheder. Opdag det lokale område, læg dig på stranden eller udforsk universet under havets overflade. Du får kort sagt mulighed for at tage i alle de retninger, du ønsker, når du lejer bilen hos Sixt. Vi kan tilbyde dig alt fra enkle og kompakte økonomibiler til luksuriøse og stilfulde sportsvogne i forbindelse med billeje i Baillif, så enhver rejsende kan få opfyldt sine ønsker.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Baillif

Baillif er centralt beliggende mellem et hav af spændende seværdigheder og oplevelser, som kan være svære at nå uden bil. Hvis du sætter kurs mod øens sydvestligste spids, kan du eksempelvis tage ned til den fredelige sandstrand Anse Dupuy med den tilhørende lystbådehavn, men du kan også besøge den nærliggende Habitation La Griveliere, som tidligere var en kaffeplantage, og som i dag er forvandlet til en charmerende café. Hvis du søger lidt mere eventyr på rejsen, kan Sixtbilen blandt andet tage dig til Jacques Cousteaus undervandsreservat, hvor du kan snorkle og undersøge livet i det omgivende hav, eller du kan styre udlejningsbilen mod nordøst for at tage til den fantastiske Guadeloupe Nationalpark, hvor du kan opleve den aktive vulkan La Soufrière og se vandfaldet Ecrevisses. Lej bilen hos Sixt Biludlejning i Baillif, så du har midlerne til at opdage denne caribiske ø.

Erfarne Sixt hjælper dig med alt det praktiske

Sixt tilbyder dig mange valgmuligheder i forbindelse med billeje i Baillif. Uanset hvilken bilkategori du vælger, eksempelvis en moderne økonomibil eller stationcar, kan du tilpasse bestillingen med ekstra tilbehør samt nyttige tjenester, der kan lette din bilrejse. Inkludér eksempelvis gerne en praktisk GPS, der hjælper dig med at navigere rundt på øen, nyd det ubegrænsede kilometertal under opholdet eller få yderligere en chauffør registreret på lejekontrakten. Det er enkelt at tilføje sådanne ekstra services til bestillingen, når du forhåndsbestiller pr. telefon eller online. Husk altid på, at din forhåndsbestilling hos Sixt Biludlejning i Baillif bygger på ønsket om en bestemt kategori og eksempelvis ej et eksakt bilmærke eller en bestemt bilmodel. Få mere ud af opholdet på magiske Guadeloupe i selskab med Sixt, der har været i branchen siden 1912 og derfor er et af de mest hæderkronede i branchen.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice