Billeje
Anse-Bertrand
Oversæt
Guadeloupe // Anse-Bertrand
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Anse-Bertrand: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Anse Bertrand er klar til at give dig råderet over en prisvenlig udlejningsbil til rejsen på øen Guadeloupe! Den caribiske ø er en fremragende feriedestination for dig, der søger i retning af eksotiske paradisstrande, frodig natur og ultimativ afslapning. Anse Bertrand ligger ved Guadeloupes nordlige kyst. Du kan nemt tilvælge billeje i Anse Bertrand online, i smartphoneappen eller pr. telefon. Hvis du skulle være i tvivl om noget i forbindelse med bilrejsen på Guadeloupe, er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores medarbejderteam med store og små spørgsmål.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Anse Bertrand

Området omkring Anse Bertrand bugner af fantastiske paradisstrande, og du kan eksempelvis begynde ferien med at sætte kursen ned til den nærliggende palmestrand Anse de la Petite Chapelle, der er hjemsted for et par hyggelige restauranter og picnicområder. Eller måske tager du Sixtbilen et par kilometer mod nord, hvor du finder den betagende, hvide sandstrand Anse Laborde, der er omgivet af svajende palmer og klipper. Fra Sixt Biludlejning i Anse Bertrand har du også kun 6 km op til øens nordligste punkt Pointe de la Grande Vigie, som du nemt når via en lille sti, der tager dig op mod et fantastisk udsigtspunkt. Uanset i hvilken retning du vender Sixtbilen fra Anse Bertrand, vil du finde enestående paradisstrande, og hvis du anvender udlejningsbilen til at opdage andre dele af øen, kan du opleve alt fra aktive vulkaner og mægtige vandfald til store skildpadder og en farverig undervandsverden.

Prisvenlige kvalitetsbiler for enhver smag

Når du vælger at leje en bil hos Sixt til rejsen, nyder du godt af vores mangeårige erfaring inden for branchen. Medarbejderteamet på de forskellige afdelinger rundt om i verden er eksperter inden for billeje i de diverse lande. Kontakt os endelig med dine spørgsmål, så vi kan være behjælpelige med at få styr på det praktiske til bilrejsen rundt på eksotiske Guadeloupe. I forbindelse med din billeje i Anse Bertrand kan du vælge mellem et bredt udvalg af køretøjer af høj kvalitet, alt fra kompakte økonomibiler og komfortable stationcars til sportsvogne. Vi bør dog gøre opmærksom på, at din forhåndsbestilling gælder for en vis bilkategori og ikke et specifikt køretøj. Udvalget af de enkelte bilmærker ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Anse Bertrand kan variere alt efter rejsetidspunktet, men vi respekterer naturligvis altid dit valg af kategori, ligesom vi giver dig stor medindflydelse på en række andre områder.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice