Billeje
Nuuk
Oversæt
Grønland // Nuuk
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Nuuk: Sixt biludlejning online booking

Nu har du chancen for at opleve det naturskønne Grønland i en moderne bil fra Sixt Biludlejning i Nuuk. Nyd friheden ved at køre rundt i en lækker Sixtbil, når du oplever denne mægtige ø og tag pauser, når du vil ud at fotografere de fascinerende landskaber. Vi tilbyder dig mange prisvenlige køretøjer ved kontorerne i Nuuk, og det er helt ligetil at leje en udlejningsbil online eller telefonisk. Du kan selvfølgelig også tilføje det ekstraudstyr og de tjenester med Sixt, som gør din rejse ekstra behagelig og afslappet. Skal ud på en længere tur i det grønlandske landskab, så tag bilen med dig ved at leje direkte hos Sixt Biludlejning.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Nuuk

Nuuk ligger på den østlige bred af Labradorhavet ved Godthåbsfjorden, og det er en af verdens mindste hovedstæder. På trods af dette har Nuuk en lang historie med en beboelse, der strækker sig tilbage til de gamle Paleoeskimoiske folk og Saqqaqkulturen omkring 2200 f.Kr. Nuuk, som byen hedder i dag, blev grundlagt i 1728 af købmand og missionær Hans Egede, og man kan i dag besøge en statue af Egede, hans hus samt kirken i den koloniale gamle bydel i det østlige Nuuk. Grønland har en lang og spændende historie, og det er absolut værd at tage fra Sixt Biludlejning i Nuuk til Nationalmuseet og Nuuk Kunstmuseum, som begge har et væld af kulturelle og historiske genstande Dyreelskere bør tage den korte køretur ud af byen og til fjorden, hvor der er mulighed for at opleve en rigtig grønlandsk hvalsafari. Hvis du besøger det sydvestlige Grønland, så vælg billeje i Nuuk med Sixt, der er et af verdens største biludlejningsselskaber.

Sixt tager hånd om det praktiske på din rejse

Hos Sixt tilbyder vi vores kunder et alsidigt sortiment af kvalitetsbiler, herunder stationcars, 4x4 og økonomibiler, samt et væld af ekstraudstyr og tjenester à la vinterdæk, fuld kaskobeskyttelse og dækning af en ekstra fører. Vi kan ikke love dig en specifik bilmodel, men du er altid sikret en moderne kvalitetsbil inden for din valgte bilkategori, når du booker via Sixts billeje i Nuuk. Vores afdeling er bekvemt placeret i centrum af Nuuk, og selvom vi ikke har nogen Sixtafdeling i Nuuk Lufthavn, leverer vi en service, hvor bilnøglerne og lejeaftalen kan afhentes i informationen i lufthavnen, hvis du foretrækker dette alternativ. Sixt gør således sit allerbedste for, at din rejse skal blive både problemfri og uforglemmelig.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice