Billeje
Grønland
Oversæt
Grønland
Ændre personlige oplysninger

Billeje Grønland: Sixt Rent a Car

Lej en bil med Sixt Biludlejning i Grønland og tag på en fantastisk rejse til en destination, der er i sin helt egen liga. Den smukke ø Grønland byder på enestående naturoplevelser og er et velvalgt feriemål, hvis du søger en noget anderledes bilferie. Med Sixt tilbydes du udelukkende prima udlejningsbiler til rimelige priser, så du kommer sikkert rundt til de ønskede byer på øen. Uanset om du har planer om at tage på store eventyr eller kun skal køre kortere strækninger, giver en Sixtbil dig frihed og fleksibilitet. Billeje i Grønlander et perfekt udgangspunkt, når du vil opleve øen med det helt særlige bånd til det danske rigsfællesskab.

Sixt Biludlejning i Grønland

Fascinerende Grønland er verdens største ø, og store dele af øen er dækket af gigantiske isflager. Lad dig blive forbløffet over den smukke natur, de gigantiske isblokke og lange tundraer. Når du henter bilen ved en af vores stationer i Nuuk, bør du være opmærksom på, at det grundet den megen sne og is kan være svært at køre mellem visse byer samt over lange afstande. I de kølige måneder bør du således køre ekstra forsigtigt. I selve Nuuk er det værd at besøge Nationalmuseet, Nuuk Kunstmuseum og den gamle kolonialby, så du kan lære meget mere om dette spændende land. Lidt uden for byen ved fjorden kan du se imponerende hvaler. Et syn, du bestemt ikke ønsker at misse. Med billeje i Grønland kan du også vende snuden mod Qeqeertarsuaq i Diskobugten, hvor du om sommeren kan køre på hundeslæde, ligesom du kan besøge Julemandens isslot i Ilulissat.

Bestil din pålidelige Sixt bil i dag

Sixt er leverandøren, der gør det super enkelt for dig at leje en udlejningsbil, uanset om det er til feriebrug eller en forretningsrejse. Du skal blot booke på vores hjemmeside eller ved at ringe til os. Vælg din ønskede bilkategori, bestil ekstraudstyret som tilvalg i samme pakke og oplys os gerne om specielle ønsker, såsom automatgear eller et ekstra navn på lejekontrakten. Vi har en lang række Sixt biler, der står og venter på dig ved Sixt Biludlejning i Grønland, måske er én af disse din kommende lejebil? Begynd jagten her på hjemmesiden eller kontakt straks ét af vores kontorer, så vi kan præsentere dig for de mange løsningsmodeller.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice