Billeje
Grenada
Oversæt
Grenada
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning med Sixt i Grenada

Lad os tage dig med på en fantastisk bilrejse rundt i Caribien, der starter ved Sixt Biludlejning i Grenada. Den lille ø Grenada ligger nord for Trinidad og Tobago, og den er præget af en frodig, urørt natur, tropiske sandstrande og en rig undervandsverden. Med en udlejningsbil på øen kan du tage direkte til din destination. Gennemse gerne udvalget af kvalitetsbiler og ekstraudstyr her på Sixts hjemmeside, inden du bestiller billeje i Grenada.

Sammensæt selv dit eget rejseeventyr

Den tropiske, lille ø Grenada byder på alt fra krystalklart havvand med farverige koraller og verdens første undervandsskulpturpark til magiske sandstrande, gode vandrestier og brusende vandfald. Øens beskedne areal betyder, at en køretur fra den internationale lufthavn i St. Georges på den sydlige del af Grenada langs med vejen Palmiste til Sauteurs i nord ikke tager mere end 90 minutter. Vejene på øen er generelt i god tilstand, og du får muligheden for at besøge fjerntliggende strande og afsides naturområder med din Sixtbil. Bilen fra Sixt Biludlejning i Grenada kan blandt andet udnyttes til at opdage magiske tropestrande såsom den 3 km lange, hvide sandstrand Grand Anse eller til at besøge vidunderlige naturområder, herunder nationalparken Grand Etang, hvor der venter regnskov, vandfald og vilde aber. Husk blot, at du altid skal medbringe dit kørekort og køre i venstre side af vejen.

Det er super nemt at booke din bil hos Sixt

Det er enkelt og hurtigt at reservere Sixts billeje i Grenada. Klik dig frem til bestillingsdelen her på siden eller i smartphoneappen. Du kan naturligvis også ringe direkte til Sixts medarbejderteam, hvis vi skal rådgive dig i forbindelse med bestillingen, eller du gerne vil vide lidt mere om vores procedurer, værdier og virksomhedskultur. At leje en bil i udlandet kræver stor tillid mellem parterne, og vi er altid klar til at belønne din tillid med diverse ekstra fordele. Kombinér eksempelvis gerne vores toptunede udlejningsbiler med diverse tjenester, såsom dækning af en ekstra chauffør, og tilbehør ved Sixt Biludlejning i Grenada. Sammen giver vi dig fantastiske muligheder for at skræddersy bilrejsen i Caribien efter dine individuelle ønsker.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice