Billeje
Vrachasi
Oversæt
Graekenland // Vrachasi
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Vrachasi: Sixt biludlejning online booking

Kreta er utvivlsomt et af Grækenlands største turistområder, men øen byder også på en række charmerende landsbyer med masser af autenticitet, ligesom strandene blander sig på fortryllende vis med bjerglandskaber og olivenlunde. Lej en bil via Sixt Biludlejning i Vrachasi på østsiden, så du kan besøge de mange forskelligartede byer, der præger øen. Billeje i Vrachasi kan bookes her og nu, så alt er klar til din ankomst.

 
 • Kreta Heraklion Lufthavn
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  Ma. - Sø.07:00 - 00:30
  Helligdag07:00 - 00:30
  Book ved denne station

 • Kreta Heraklion Havn
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Kreta Heraklion Lufthavn

  Sixt Billeje
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  Ma. - Sø.07:00 - 00:30
  Helligdag07:00 - 00:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Kreta Heraklion Havn

  Sixt Billeje
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Vrachasi

Vrachasi er en mindre by på østsiden af Kreta, nærmere betegnet i området Lasithi. Du befinder dig også kun få kilometer fra byen Agios Nikolaus med strande, laguner og historiske steder, ligesom byen byder på masser af folkeliv, bl.a. omkring de hyggelige græske taverner. Lasithi byder dig ligeledes indenfor i smukke naturscener, bl.a. illustreret af den frodige Lasithihøjslette 850 meter over havets overflade med de karakteristiske vindmøller, ligesom du kan køre i retning af både Diktibjergene og Sitiabjergene. Trænger du til at komme lidt ud af bilen, kan området sagtens udnyttes til både cykeludflugter og trekkingture. Når du vælger billeje i Vrachasi, tager du udgangspunkt i landsbystemningen, hvor du kan nyde det græske øliv for fuldt blus. Det er dog også nærliggende at hoppe ind i bilen og begive sig rundt til andre vigtige byer på Kreta, såsom havnebyen Sitia, der har fået tilnavnet Den Hvide By. Du kan naturligvis også bevæge dig længere ind på øen, så du kan opdage, hvorfor øen er blevet en så populær feriedestination.

Sixt realiserer drømmen om Grækenland

Rejsedrømme er til for at blive realiseret, og det er noget, som vi hos Sixt Biludlejning Vrachasi gerne vil hjælpe dig med. Vores tilskud til rejsen er toptunede kvalitetsbiler, der er hentet ind fra markedets bedste fabrikanter, så intet er overladt til tilfældighederne, når du begiver dig ud på rejsen. Du betaler dog ikke ekstra for kvalitet hos Sixt, for vi er virksomheden, der udlejer vores førsteklasses biler til yderst fair priser, så alle får mulighed for at inddrage udlejningsbilen i rejseplanerne. Samtidig giver vi dig rig mulighed for at udstyre bilen med ekstraudstyr, ligesom du kan tilføje tillægsydelser, såsom ubegrænset kilometertal og dækning af en ekstra chauffør på lejekontrakten. Meget kan lade sig gøre med Sixt, så lej en bil hos os i dag, enten over telefonen eller her på hjemmesiden. Du er dog også velkommen til at dukke op på kontoret, når eventyrlysten melder sig, eller når fødderne skal skånes fra flere traveture.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice