Billeje
Thassos
Oversæt
Graekenland // Thassos
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Thassos: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt og nyd en af vores mange græske feriedestinationer. Et varmt bud kunne være øen Thassos i Det Ægæiske Hav. Her får du alt det, hvad du forventer dig af græsk feriestemning. Et mildt klima, kuperet terræn med udsigt til det azurblå hav, gyldne strande og turistvenlige seværdigheder. Lad rejsen begynde allerede i dag, reservér din udlejningsbil her og nu hos Sixt Biludlejning på Thassos. Det kræver blot et par klik med musen eller et opkald til vores dygtige team.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning på Thassos

Thassos er en både spændende og smuk ø, der fortryller mange med sit nærmest smaragdgrønne skær. Med billeje på Thassos kan du bevæge dig rundt mellem frodige olivenlunde, fantastiske vinmarker og gyldne strande, mens de autentiske landsbyer med små taverner venter lige rundt om hjørnet. Det er græsk feriestemning, og med havet klukkende i bagkulissen, bliver det stort set ikke bedre! Du kan imidlertid også dykke ned i Thassos’ fortid, hvor minedriften har spillet en afgørende rolle. Thassos er måske ikke lige så kendt som sine mange naboøer, og det skyldes muligvis, at øens turisme blev udviklet relativt sent. Der er dog ingen tvivl om, at billeje på Thassos er et perfekt valg for dig, der er vild med Grækenland. Er du særligt interesseret i den græske historie, finder du flere udgravninger på øen, der bringer dig tilbage i tiden. Når du vælger Thassos som destination, skal du være opmærksom på, at øen ikke har egen lufthavn. Du skal derfor tage færgen, eventuelt fra fastlandet. Her vil transporttiden være ca. 1 time.

Sixt, altid et godt valg

Biludlejning på Thassos kan med fordel bestilles gennem Sixt. Her giver vi dig adgang til vores dygtige team, der leverer en altid professionel service og er klar til at rådgive dig om de forskellige valgmuligheder. Vi giver dig bl.a. mulighed for at leje biler inden for kategorier som økonomibiler, stationcars og 4x4. Vær altid forberedt på, at du skal forhåndsreservere bilen ud fra kategorier og ej bestemte modeller. Modellen vil blive tildelt ved din ankomst til øen. Sixt er et hæderkronet firma, der har været på markedet gennem flere årtier, og i dag er vi et af verdens største biludlejningsselskaber. Det giver os muligheden for at tilbyde førsteklasses biler til altid favorable priser. Vores biler er typisk under 1 år gamle og har kørt mindre end 25.000 km. Det giver dig en tryg start på rejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice