Billeje
Skiathos
Oversæt
Graekenland // Skiathos
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Skiathos: Sixt biludlejning online booking

Afhent drømmebilen til Grækenlandsrejsen ved Sixt Biludlejning på smukke Skiathos. Den vidunderlige, græske ø er beliggende i øgruppen Sporaderne, øst for fastlandet. Når du vælger at leje en førsteklasses bil ved kontoret i selveste Skiathos by, får du fantastiske muligheder for at udforske den dejlige ø. Slap af på de skønne strande, tag på historiske eventyr eller betragt solnedgangen, mens du nyder et lækkert måltid. Med fleksibiliteten fra en udlejningsbil sker ferien helt i dit ønskede tempo og du kan tage på udflugter, når det passer dig. Kontakt det hjælpsomme Sixtteam i dag for tips og råd omkring din bilrejse.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning på Skiathos

Skiathos er en af Grækenlands smukkeste øer, og her finder du både interessante seværdigheder og gode muligheder for at slappe af. Noget, som tusindvis af turister nyder godt af år efter år. Med Sixts billeje i byen Skiathos kan du bl.a. udforske gamle ruiner såsom Il Kastro, som er øens gamle hovedstad, eller du kan slå et smut forbi Papadiamandis House, som er et autentisk græsk hus, der tidligere var ejet af en berømt 1800tals forfatter. Når du er på Skiathos, kan du ikke forbigå de mange vidunderlige strande. Kør f.eks. ned til bugterne Lalaria, Eleni eller Kechria, hvor du kan læse en god bog under parasollen eller svømme i det krystalklare vand. En populær aktivitetet på øen er Open Air Cinema. Nyd f.eks. en visning af den populære film Mamma Mia, der delvist blev indspillet på netop Skiathos. Verdenskendte Sixt ser frem imod at være din biludlejer under opholdet i dejlige Grækenland.

Med Sixt på bilrejse i Grækenland

Du kan være sikker på, at din rejseoplevelse på Skiathos bliver behagelig og fleksibel, når du lejer en bil med Sixt. Kontorerne i Skiathos tilbyder en bred vifte af moderne komfortbiler, bl.a en række smarte økonomibiler og stationcars samt rummelige og praktiske 4x4%u2019er. Vær blot opmærksom på, at Sixt ikke kan garantere dig en specifik bilmodel, men at du vil modtage et køretøj fra din valgte bilkategori. I forbindelse med billeje i Skiathos har du også mulighed for at tilføje tjenester såsom ekstraudstyr i form af GPS navigation og autostole. Lej en bil hos Sixt, så længe du har brug for det, uanset om det drejer sig om en enkelt dag eller en længere periode, f.eks. en måned eller to. Bliv forkælet på rejsen med en komfortabel og stilfuld udlejningsbil fra Sixt, en af verdens førende leverandører.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice