Billeje
Skala Kallonis
Oversæt
Graekenland // Skala Kallonis
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Skala Kallonis: Sixt biludlejning online booking

Overvej Sixt Biludlejning i Skala Kallonis, hvis din næste rejse tager dig til det østlige Grækenland. Skala Kallonis er beliggende centralt på den græske ø Lesbos i den nordøstlige del af Det Ægæiske Hav. Øen tilbyder herlige seværdigheder, herunder strande, og den ligger desuden kun en kort sejltur fra Tyrkiets vestkyst. Med disse mange muligheder i ærmet kan det være særdeles fornuftigt at tilvælge billeje i Skala Kallonis. Med en udlejningsbil til rådighed tager det ingen tid at nå strandene, når det passer dig. Lej en Sixtbil og nyd opholdet helt efter dit humør.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Skala Kallonis

Hvorfor være afhængig af pakkerejser og andre rejseformer, hvor alt er planlagt til punkt og prikke ved ankomsten? Med Sixts billeje i Skala Kallonis bliver det helt anderledes, for her er du fri som fuglen og kan køre på må og få eller målbevidst efter de ting, du gerne vil nå at se undervejs. Du kan med fordel udnytte din udlejningsbil til at udforske resten af Lesbos. Sæt f.eks. kurs østpå til byen Mytilene, hvor du bl.a. kan se ruinerne fra borgen, der blev bygget delvist af osmannerne og grækerne, eller kør lidt nord for Skala Kallonis, hvor du finder klostret Moni Limonos med ekstraordinære kalkmalerier, og som er omgivet af smuk natur. Fra Sixt Biludlejning i Skala Kallonis er det selvfølgelig også oplagt at styre udlejningsbilen i retning af nogle af Lesbos%u2019 mest vidunderlige strande, såsom betagende Skala Eressos ved vestkysten, der har fint sand, krystalklart vand og smukke udsigter over klipperne.

Moderne køretøjer venter på dig i Skala Kallonis

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Skala Kallonis og få lidt mere ud af dit ophold på Lesbos. Sixtteamet kan desværre ikke garantere et specifikt bilmærke i forbindelse med din bestilling, men vi respekterer altid dit ønske til bilkategori, så vil du have en stationcar, kører du naturligvis også afsted i en stationcar. Vi har også kategorier som økonomibiler og 4x4%u2019er. En anden ting, vi kan friste med, er ekstraudstyret. Måske er du typen, der gerne vil have en GPS med på turen, eller måske står du og mangler en autostol. Vi kan imødekomme mange ønsker vedrørende din billeje i Skala Kallonis, så kontakt os og hør mere om de forskellige tilbud samt virksomheden. Vi kan dog allerede her fortælle dig, at vi har været i branchen siden 1912 og er en af de største aktører inden for udlejningsbiler.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice