Billeje
Skala
Oversæt
Graekenland // Skala
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Skala: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Skala og oplev den lidt anderledes ø Patmos i det græske øhav. Den har masser af charmerende seværdigheder, der bl.a. giver dig en fascinerende baggrundshistorie for apostlen Johannes' åbenbaring. Den skulle nemlig efter sigende være skrevet på øen. Destinationen giver dig den perfekte kombination af eftertænksomhed ved strandene og shopping, natteliv samt øhop. Billeje i Skala kan bestilles her og nu!

 
 • Kos Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  853 02 Kos

  Ma. - Sø.08:00 - 21:30
  Helligdag08:00 - 21:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Kos Havn

  Sixt Billeje
  Akti Miaouli street
  85300 Kos

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Skala

Skala er hovedby på øen Patmos, der indgår i øgruppen Dodekanerserne i Det Ioniske Hav. Med billeje i Skala kan du bl.a. køre rundt til nogle af de mange kirker, der præger landskabet og har givet øen tilnavnet den hellige ø. Apostlen Johannes blev i sin tid forvist til Patmos, og det var her, at han skrev Apokalypsen. Udnyt din biludlejning i Skala til at tage videre mod apostlen Johannes' grotte og Johannesklostret, så du kan dykke ned i historien. Du kan også stoppe op ved ruinerne af Patmos' Akropolis og kirken Agia Paraskevi fra det 17. århundrede, men du kan også tage videre mod stranden, hvis du trænger til ren afslapning, eller Skalas mange butikker, taverne og natklubber. Samtidig er der god mulighed for at tage på øhop som et alternativ til bilturene. Skala ligger centralt inde i en smal bugt og giver dig en god forsmag på, hvilket dramatisk og smukt landskab der venter dig. Vulkanøen er nemlig omgivet af mindre bjerge, og fra nogle af panoramapunkterne kan du få udsigt til en af Grækenlands andre øer, Samos. Øen er dog også præget af uhyre frodige lunde, der kan nydes under bilturen.

Hvad får du med Sixt i Grækenland?

Vores vigtigste prioritet er at give dig en stor tryghed på rejsen, og det gør vi bl.a. ved at levere et kvalitetsprodukt, uanset om du vælger en stationcar, 4x4 eller økonomibil fra vores varesortiment. Kvaliteten understreges af, at vi får topproducenter til at levere bilerne, ligesom vi sørger for, at de aldrig er ret gamle, når du lejer dem. Der er derfor fuld fokus på, at bilen er helt klar til dit græske øeventyr. Samtidig er der masser af muligheder for at udstyre bilen med ekstraudstyr. Lej en bil direkte her på hjemmesiden eller slå på tråden, så du kan høre mere om Sixt, et af verdens største biludlejningsselskaber med en glorværdig historie. Husk, at du også altid er velkommen på kontoret, selvom du ikke har forhåndsbestilt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice