Billeje i Santorini Fira

 

Vejvisning til Santorini Fira filial

Adresse

25th March street, 847 00 Santorini, Graekenland
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
10:00 - 18:00
Helligdage
10:00 - 18:00

Vores services ved Santorini Fira

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lad Sixt Biludlejning Santorini Fira blive det første stop på din rejse til Santorini. Det giver dig masser af frihed til at opleve øen helt i dit eget tempo, og der er plads til spontanitet og eventyr. Santorini er et af Grækenlands mest attraktive rejsemål, og når man ser de flotte strande, de charmerende hvidkalkede huse og det betagende landskab, forstår man godt hvorfor. Tag en tur rundt i Santorinis hovedstad Fira, hvor du kan opleve autentisk græsk kultur, mens du er på udkig efter den helt rigtige taverna, hvor du kan nyde de forskellige egnsretter. Det er nemt at forelske sig i Santorini, og med billeje gennem filialen Sixt Santorini Fira kan du bl.a. udforske de lokale badestrande. Eller lej en terrængående 4x4, så du kan tage på opdagelse i de små landsbyer, hvor man virkelig forstår at skrue tempoet ned. Kontakt Sixt Biludlejning Santorini Fira og lej en bil online eller via telefon.
Sixt er med dig hele vejen

Sixt er med dig hele vejen

Sixt billeje i Santorini Fira gør det muligt at leje en moderne kvalitetsbil, der passer til lige netop dine behov. Rejser du med familien? Så anbefaler vi selvfølgelig en stationcar med plads til både børn og bagage. Vil du ud at mærke de græske solstråler i ansigtet? Det klarer vi nemt med en sportsvogn eller en cabriolet. Derudover tilbyder vi selvfølgelig alt, hvad du kan tænke dig af ekstraudstyr, ligesom du kan afhente og returnere bilen udenfor kontorets åbningstid. Velkommen til Sixt Biludlejning Santorini Fira!
Show more

Godt at vide når du lejer hos Santorini Fira

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Santorini Fira.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Santorini Fira?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Santorini Fira?
Book nemt et langtidslejemål hos Santorini Fira ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 1 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Santorini Fira

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Santorini Fira?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Santorini Fira

Vis mere