Billeje
Samos
Oversæt
Graekenland // Samos
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Samos: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Samos, en perle i det græske øhav der forener smuk natur, spændende historie og dejlige badestrande. Samos har lidt af det hele, og alt afhængigt af hvor du vælger at opholde dig på øen, vil du sikkert opleve den som enten moderne og kosmopolitisk eller rustik og autentisk. Du finder vores Sixt Biludlejning flere steder på Samos, og her er vi altid klar med et godt tilbud på en lækker, moderne kvalitetsbil, så du har optimale betingelser for at opleve øens utallige tilbud.

 
 • Kos Havn

  Sixt Billeje
  Akti Miaouli street
  85300 Kos

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning på Samos

Samos har en lang og spændende historie, som strækker sig flere tusinde år tilbage, og hvis man trænger til en pause fra afslapningen på stranden, er der masser af muligheder for at udforske oldtiden for den nysgerrige rejsende. Brug din billeje på Samos til at lokalisere de mange flotte fortidsminder, bl.a. Heraion, der er en del af UNESCOs Verdensarvsliste. Her kan man se resterne af et stort tempel, der i oldtiden var viet til gudinden Hera, og selvom meget af det oprindelige tempel i dag er forsvundet, får man alligevel et indtryk af, hvor imponerende det i sin tid har været. Udover en spændende rejse tilbage i tiden byder Samos dog også på mange andre aktiviteter. Her er der mulighed for at vandre og udforske øens hyggelige små landsbyer på egen hånd og nyde et godt måltid på den lokale taverna. Hvis man sætter pris på græsk vin, kan det i øvrigt anbefales at holde et vågent øje med øens berømte vinfestival. Gia mas!

Lad Sixt være første destination på rejsen

Med Sixt billeje på Samos er du altid klar til et udenlandsophold på dine præmisser. Du har friheden til selv at lægge dit program, og der plads til spontanitet og nysgerrighed. På vores Sixtkontorer står vi klar med den typeudlejningsbil, der passer bedst til dine ferieplaner, og vi tilbyder selvfølgelig alt fra almindelige personbiler og stationcars til en terrængående 4x4 eller smart sportsvogn. Du kan også leje en bil med ekstraudstyr, og hos Sixt bestræber vi os i det hele taget på at sammensætte den helt rigtige kombination i forhold til dine ønsker. Hos os er det er kun fantasien, der sætter grænser, og det samme gælder for dig, når du kører ud på eventyr i din nye Sixtbil. Vi er en af verdens førende leverandører af udlejningsbiler, så tag med os til Grækenlands øhav!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice