Billeje
Pigadia
Oversæt
Graekenland // Pigadia
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Pigadia: Sixt biludlejning online booking

Lad bilrejsen begynde ved Sixt Biludlejning i Pigadia, hvor du finder din udlejningsbil til rejsen i Grækenland. Byen Pigadia ligger på øen Karpathos i Middelhavet, midt mellem de mere kendte øer Kreta og Rhodos. Den langstrakte ø tilhører Dodekaneserne, og charmerende Pigadia er Karpathos%u2019 hovedby. Lej en bil i Pigadia, da det vil give dig fuld frihed til at opleve alt fra små, pittoreske landsbyer til fantastiske sandstrande med krystalklart vand. Du slipper således for at skulle tilpasse dagens udflugter efter pakkerejser, der ikke levner plads til spontane indfald. Sixts billeje i Pigadia kan reserveres her og nu, hvis der skal styr på detaljerne inden afrejsen.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Pigadia

Når du lejer en Sixtbil i Pigadia, starter du ud på den sydøstlige del af dejlige Karpathos og har dermed kun korte køreture ud til øens bedste seværdigheder. Udnyt gerne udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Pigadia til at tage på strandeventyr og på jagt efter din yndlingsstrand på øen. En kort køretur sydpå fra Pigadia finder du den bedårende strand Pera Ammos, der lover fint sand, lavvande og en hyggelig strandpromenade med bar. Fortsætter du i Sixtbilen, vil du ved øens sydlige spids finde den fredelige paradisstrand Diakoftis, der er omgivet af krystalklart og azurblåt havvand samt hyggelige taverner. Det er også oplagt at prøve snorkling eller dykning under opholdet, da du i og omkring skønne Pigadia finder flere dykkercentre, der passende kan indgå i dagsprogrammet. Let din rejse rundt på øen, når du vælger en prisvenlig kvalitetsbil fra Sixt.

Alt til bilferien i Pigadia

Reservér den udlejningsbil, du drømmer mest om, til bilferien i Grækenland, når du udgår fra Sixt Biludlejning i Pigadia. Sixt tilbyder dig altid et varieret sortiment i Pigadia, og du kan f.eks. bestille en moderne og komfortabel økonomibil eller en rummelig og prisvenlig stationcar under opholdet. Det er endda ligetil at bestille bilen fra din foretrukne kategori via bestillingsdelen på Sixts hjemmeside, men du kan også tage telefonen eller gå ind på smartphoneappen. Billeje i Pigadia vil give dig stor fleksibilitet og frihed til at planlægge ferien helt efter dine ønsker og drømme. Få lidt mere ud af din tid i Pigadia og på Karpathos med en premium Sixtbil. Vi har udlejet biler siden 1912 og fortsætter på fuldt blus. Missionen er enkel. Kvalitative udlejningsbiler til attraktive priser, så alle kan være med. Skal du afsted i en Sixtbil, så lej bilen her og nu.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice